false
Zendium Classic Tandpasta
6 x 75ml
 1. Home
 2. Beauty en Verzorging
 3. Mondverzorging
 4. Tandpasta
 5. Zendium Classic Tandpasta

Productinformatie

Zendium Classic Tandpasta beschermt de beschermende werking van je speeksel. Zendium is geïnspireerd op het principe dat de mond zichzelf kan beschermen.

Je mond is de thuisbasis van tot wel 100 miljard bacteriën. Hoewel de slechte bacteriën tandheelkundige problemen kunnen veroorzaken, helpen de goede bacteriën om je mond te beschermen.

Zendium Classic Tandpasta bevat natuurlijke enzymen en proteïnen die de natuurlijke bescherming van je mond ondersteunen. De tandpasta beschermt je mond op natuurlijke wijze door goede bacteriën die je mond beschermen te stimuleren en de slechte bacteriën te verminderen.

EAN code: 8710522041291

Functionele Naam
TOOTHPASTE

Specificatie van de inhoud
6 X 75 ML

Variant
CLASSIC

Commerciële Benaming
Zendium CLASSIC 75 ML

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

INGREDIENTS: Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Steareth-30, Xanthan Gum, Aroma, Carrageenan, Disodium Phosphate, Sodium Fluoride, Amyloglucosidase, Citric Acid, Zinc Gluconate, Sodium Benzoate, Glucose Oxidase, Sodium Saccharin, Potassium Thiocyanate, Lysozyme, Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase, CI 77891.

Belangrijk

Samenstelling

bevat Natriumfluoride (1450 ppm F), EI- en MELK eiwitten.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland, Zendium

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Zendium Classic Tandpasta heeft als beoordeling 4.3 van de 5 door 96.
Rated 5 van de 5 door uit Fris Ik heb dit product ontvangen van zendium om te testen, ik heb van mezelf hele gevoelige tanden en soms bij mijn tandhalzen is het erg pijnlijk, na het poetsen van deze tandpasta voelt het een stuk prettiger aan, dus zeer geschikt voor gevoelige tanden.
Datum plaatsing: 2020-11-23
Rated 4 van de 5 door uit Fris en schoon Ik heb dit product van Zendium ontvangen om te testen. Het is een fijn product met een schoon en fris eindresultaat.
Datum plaatsing: 2020-11-23
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige Tandpasta Ik heb dit product ontvangen van zendium om te testen, de 100% natuurlijke enzymen spreekt mij erg aan. Het is een heerlijke tandpasta het maakt mijn tandvlees minder gevoelig. Een echte aanrader.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 5 van de 5 door uit Lekker fris en natuurlijk Ik heb dit product van Zendium gekregen om te testen en ik ben dik tevreden. Het is een lekker fris product en het is ook nog eens heel natuurlijk! Erg fijn dus.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 5 van de 5 door uit superr Ik heb dit product ontvangen van Zendium om te testen. De tandpasta is erg fijn voor gevoelige tanden. De smaak is ook erg aangenaam. Echt een aanrader!
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 3 van de 5 door uit Weinig schuim niet zo fris Wij hebben dit product van Zendium gekregen om te testen. De tandpasta schuimt niet tot namelijk en dat is erg fijn tijdens het poetsen. De smaak is erg subtiel waardoor het ons niet het frisse gevoel geeft dat je van een tandpasta verwacht.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit fijne tandpasta Wij hebben dit product van Zendium gekregen om te testen. Het is een frisse tandpasta, maar niet overdreven. Schuimt goed, maar ook niet overdreven, dus eigenlijk gewoon een lekkere goede tandpasta.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit Prima tandpasta Wij hebben dit product van Zendium gekregen om te testen. De tandpasta om te testen is een classic en dit is het ook. De tandpasta schuimt niet veel, zou persoonlijk wat meer mogen van mij. Smaak is fris maar niet overdreven aanwezig. Voor mij een prima tandpasta die ik aan iedereen zou aanraden.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 5 van de 5 door uit Frisse tandpasta Ik heb dit product van Zendium gekregen om te testen. Het is en fijne frisse tandpasta. Na het poetsen heb je een heerlijk fris gevoel
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit Prima tandpasta Dit product ontvangen van zendium om te testen. Het is een prima tandpasta. De smaak is niet overheersend, het poetst je tanden schoon. Je tanden voelen schoon aan. De smaak blijft niet lang hangen, maar je hebt wel lang een fris gevoel.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit Doet z'n werk Zendium vroeg me deze tandpasta te testen. Het is de ‘Classic’ variant. Het is een prima tandpasta, doet z’n werk, maar persoonlijk hou ik meer van een wat sterkere / frissere smaak. Gevoelsmatig heb je dan een nóg frissere mond.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit Goed! Frisse tandpasta die goed je tanden schoonpoets. Ik heb dit product van Zendium ontvangen om te testen en te reviewen.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit Schoon gebit Ik kreeg dit product van Zendium om te testen. Fijne tandpasta, fris gebit. Prima in gebruik. Niet veel van nodig. Een aanrader!
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 5 van de 5 door uit zacht voor tanden en tandvlees Van zendium kreeg ik dit product om te testen. Deze tandpasta is fris van smaak maar niet te scherp Het poetst goed schoon zonder dat je het gevoel hebt dat het schuurt. Zelf heb ik geen gevoelig tandvlees of gevoelige tanden maar ik kan me wel voorstellen dat dit het tandvlees helpt om gezond te blijven. Dat er fluoride in zit vind ik ook belangrijk. Je hebt er niet veel van nodig, het is genoeg om een klein bolletje te doen op een ronde kop van een elektrische tandenborstel. Gewoon goede tandpasta dus!
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit Fris Deze tandpasta kreeg ik van Zendium met het verzoek te testen en reviewen. De tandpasta bevalt prima, is prettig in gebruik en heeft een frisse smaak. Aanrader dus!
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit Fijne tandpasta Wij hebben dit product van Zendium gehad om te testen. Wij vinden dit een hele goede tandpasta. Ik heb zelf last van gevoelig tandvlees. Deze tandpasta draagt wel bij aan een prettig gevoel in mijn mond na het poetsen. De tandpasta bevat ook fluoride, wat ik erg fijn vind. Dit helpt ook bij het bestrijden van gaatjes. De tandpasta schuimt niet hard, maar dat is niet erg. Na het poetsen heb je een heerlijk fris gevoel.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit fijn! Ik heb dit product ontvangen van zendium om te testen. Normaal gebruik ik nooit zendium, al weet ik wel dat het aan te raden is bij gevoelig tandvlees. Was dus wel benieuwd! De tandpasta is fijn van smaak, niet te sterk maar gewoon lekker fris en poetst goed schoon. Enige kleine minpuntje, is dat ik deze doppen altijd net iets vervelender vind dan een dop die je opendrukt. Dan heb je namelijk maar 1 hand nodig. Maar al met al, Een echte aanrader.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 4 van de 5 door uit frisse tandpasta! Ik heb dit artikel van Zendium gekregen om te testen en het is een heerlijk frisse tandpasta met lekkere smaak.
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 5 van de 5 door uit Fijne/frisse tandpasta en handig in gebruik. Van Zendium kregen wij deze tandpasta om te testen. De tandpasta is lekker fris en maakt goed schoon en geeft een frisse smaak. Het zit in een handige goed te gebruiken tube. Ook heb je niet veel nodig op toch een goed resultaat te hebben. Wij gebruiken een elektrische tandenborstel met een ronde kop en dat is al genoeg. Ook geeft het niet te veel schuim mond. Dat vind ik ook wel prettig.
Datum plaatsing: 2020-11-21
Rated 3 van de 5 door uit Niet helemaal happy mee Ik heb deze tandpasta van Zendium ontvangen om te testen en ik ben niet helemaal tevreden. De tandpasta schuimt nauwelijks waardoor ik niet echt het gevoel heb dat ik een fris gepoetste mond heb. De smaak is ook niet echt sterk, dat vind ik jammer. Al met al een beetje een suffe tandpasta.
Datum plaatsing: 2020-11-21
Rated 4 van de 5 door uit Goede tandpasta Ik heb dit product ontvangen van Zendium met het verzoek deze te testen en te reviewen. De tandpasta heeft een milde en frisse smaak. De geur is ook prettig. Na gebruik zijn je tanden goed schoon. Voor mijn gevoelige tanden en tandvlees ook prettig.
Datum plaatsing: 2020-11-21
Rated 5 van de 5 door uit Fijne tandpasta Ik heb dit product van Zendium ontvangen om te mogen testen. Het is een lekkere tandpasta om te gebruiken. De smaak is niet te fris (voelt niet scherp) waardoor hij prima door het hele gezin te gebruiken is. De tandpasta voelt goed aan en schuimt niet veel ondanks de kleine hoeveelheid die op de elektrische tandenborstel wordt gedaan.
Datum plaatsing: 2020-11-21
Rated 4 van de 5 door uit Goede tandpasta Ik heb dit product ontvangen van zendium om te testen. Deze tandpasta is fijn van smaak, niet te sterk maar gewoon lekker fris en poetst goed schoon. Zelf heb ik nogal gevoelig tandvlees en moet zeggen dat deze tandpasta ook de gevoeligheid verminderd. Het voelt een stuk prettiger aan. Dat er fluoride inzit is een prettige bijkomstigheid. Je hebt niet veel nodig voor toch een goed resultaat. Een echte aanrader.
Datum plaatsing: 2020-11-21
Rated 4 van de 5 door uit Lekker fris Ik heb dit product gekregen van Zendium om te testen. Het is een fijne tandpasta. Niet te sterk qua smaak, maar wel lekker fris. Deze tandpasta schuimt niet zo in je mond. Dat mis ik wel, maar het schijnt beter te zijn voor gevoelige tanden.
Datum plaatsing: 2020-11-21
Rated 4 van de 5 door uit lekker fris Van Zendium kregen wij deze tandpasta om te testen wat we natuurlijk graag deden. De tandpasta is lekker fris en maakt goed schoon maar is niet te fris dat je echt het idee hebt een ijsklontje in je mond te hebben. Het zit in een handige goed te gebruiken tube die niet te zacht is om makkelijk kapot te gaan. Ook heb je niet veel nodig op toch een goed resultaat te hebben. Wij gebruiken een elektrische tandenborstel met een ronde kop en dat is al genoeg. Ook geeft het geen volle schuim mond. Dat vind ik ook wel prettig.
Datum plaatsing: 2020-11-21
Rated 5 van de 5 door uit frisse smaak Dit product hebben we gekregen van Zendium om uit te testen. Deze tandpasta voelt fijn tijdens het poetsen en het heeft een fijne smaak. Het schuimt niet veel waardoor de kans op vlekken in kleding sterk vermindert. De tanden voelen goed na het poetsen, je behoudt een fris gevoel voor een lange tijd.
Datum plaatsing: 2020-11-20
Rated 5 van de 5 door uit Zendium classis Ik heb dit product gekregen van unilever om te testen, en ben er erg tevreden mee. De tandpasta voelt niet te fris(scherp) aan maar geeft wel een heel glad gevoel. De tandpasta schuimt niet heel erg veel maar geeft toch een frisse adem.
Datum plaatsing: 2020-11-20
Rated 4 van de 5 door uit Frisse tandpasta Wij hebben dit product van Zendium gekregen om te testen. Het heet een frisse smaak en na het poetsen een schoon gevoel en lang een frisse mond.
Datum plaatsing: 2020-11-20
Rated 5 van de 5 door uit Fijne tandpasta Ik heb dit product gekregen van Zendium om te testen. Ik vind het een erg fijne tandpasta. Het heeft een mild frisse smaak en is niet te scherp. Na mijn het gebruik van deze tandpasta voel ik mij weer helemaal fris! Ik heb zelf niet echt last van gevoelige tanden, dus daar kon ik deze tandpasta niet op testen.
Datum plaatsing: 2020-11-20
Rated 4 van de 5 door uit Zendium classic tandpasta Ik heb dit product ontvangen van zendium om te testen. Het is een fijne tandpasta die zorgt voor een frisse adem. Maakt het gebit goed schoon echt een aanrader.
Datum plaatsing: 2020-11-20
 • y_2021, m_6, d_20, h_18
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.17
 • cp_2, bvpage2n
 • co_hasreviews, tv_0, tr_96
 • loc_nl_NL, sid_4978947, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 172ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Beauty en Verzorging
 3. Mondverzorging
 4. Tandpasta
 5. Zendium Classic Tandpasta
Trekpleister logo

back to top