false
Zantac Redugas Kauwtabletten
20 stuks - Maagzuur
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Spijsvertering
  5. Zantac Redugas Kauwtabletten

Zantac Redugas Kauwtabletten

20 stuks - Maagzuur

Productinformatie

Last van een opgeblazen gevoel? Zantac Redugas Kauwtabletten zorgen voor snelle verlichting en herstelt de natuurlijke darmflora dankzij Lycosyl, een combinatie van simethicone en inuline.

Veel mensen ervaren van tijd tot tijd een opgeblazen gevoel, voornamelijk als gevolg van ingesloten darmgassen. Een opgeblazen gevoel kan leiden tot hinderlijke symptomen zoals buikkrampen, gasontwikkeling en een vol en beklemmend gevoel. Dit heeft een invloed op het dagelijkse leven. Zantac Redugas is ontwikkeld om een oplossing te bieden aan mensen die last hebben van een opgeblazen gevoel. Zantac® Redugas(tm) zorgt voor snelle verlichting van een opgeblazen gevoel en herstelt de natuurlijke darmflora dankzij Lycosyl, een effectieve combinatie van simethicone en inuline.

snelle verlichting van een opgeblazen gevoel

• Velicht snel spanning en ongemak
• Herstelt de natuurlijke darmflora
• Vermindert nieuwe gasvorming
• Pepermuntsmaak

Dosering: De tabletten dienen goed gekauwd te worden voor het doorslikken. Niet meer dan 4 tabletten per dag. Als u een dosis vergeet, is het niet nodig de volgende dosis te verdubbelen, maar ga na de volgende maaltijd gewoon weer verder met de behandeling. Dit product mag niet langer dan 4 weken achter elkaar gebruikt worden. Volwassenen (18 jaar en ouder): neem 1 tablet na de maaltijd of voor het slapen gaan wanneer symtomen zich voordoen. De tabletten dienen goed gekauwd te worden voor het doorslikken. Neem niet meer dan 4 tabletten per dag in.

Ingrediënten:Lycosyl (een gepatenteerde samenstelling die geformuleerd wordt met simethicone en inuline), sorbitol, siliciumdioxide, zetmeel, magnesiumstearaat en pepermuntaroma.

Niet te gebruiken Neem niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid. Gebruik Zantac Redugas niet als je allergisch bent voor één van de ingrediënten. Voor kinderen onder de 18 jaar wordt het aanbevolen om voor gebruik contact op te nemen met je huisarts. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft wordt het aanbevolen om voor gebruik contact op te nemen met je huisarts.

Buiten het bereik van kinderen bewaren

Let op! Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8710537041040

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Snelle verlichting van opgeblazen gevoel.
Verlicht snel spanning en ongemak.
Herstelt de natuurlijke darmflora.
Vermindert nieuwe gasvorming.
Pepermuntsmaak.

Wettelijke benaming

Zantac Redugas is een gecertificeerd medisch hulpmiddel waarvan de veiligheid en doeltreffendheid beoordeeld zijn onder de Europese richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Lycosyl(tm) (een gepatenteerde samenstelling die geformuleerd wordt met simethicone en inuline), sorbitol, siliciumdioxide, zetmeel, magnesiumstearaat en pepermuntaroma.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Op een droge plaats beneden 25 graden Celcius bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees de gebruiksaanwijzing in zijn geheel door voordat u Zantac Redugas gebruikt.

Doseringrestrictie

• Volwassenen (18 jaar en ouder): neem 1 tablet na de maaltijd of voor het slapen gaan wanneer symtomen zich voordoen.
• De tabletten dienen goed gekauwd te worden voor het doorslikken.
• Neem niet meer dan 4 tabletten per dag in.

Gebruiksbeperkingen

Neem niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid.
Gebruik Zantac Redugas niet als u allergisch bent voor één van de ingrediënten.
Voor kinderen onder de 18 jaar wordt het aanbevolen om voor gebruik contact op te nemen met uw huisarts.
Als u zwanger bent of borstvoeding geeft wordt het aanbevolen om voor gebruik contact op te nemen met uw huisarts.

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Spijsvertering
  5. Zantac Redugas Kauwtabletten
Trekpleister logo

back to top