false
Zantac Diasolve Bruistabletten
10 stuks - Diarree
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Spijsvertering
  5. Zantac Diasolve Bruistabletten

Zantac Diasolve Bruistabletten

10 stuks - Diarree

Productinformatie

Heb je last van acute diarree? Zantac Diasolve Bruistabletten hebben een unieke 4-1 formule. Het stopt diaree en ondersteunt de vochtaanvulling.

Zantac Diasolve met natuurlijk actief ingrediënt is voor volwassenen en kinderen die last hebben van acute diarree. De bruistabletten hebben een aardbeiensmaak en hebben de volgende kenmerken:

• Stopt de diarree
• Beschermt de darmwand
• Vermindert krampen*
• Vult het vochttekort en zout aan**
• Bevat actieve natuurlijke ingrediënten
• Bevat een unieke 4-in-1 formule
• Geschikt voor volwassenen en kinderen

Dosering
<2 jaar: 1 tablet per keer, maximaal 2 per dag. >2 jaar: 1 tablet per keer, maximaal 2-3 keer per dag. >12 jaar en volwassenen: 1 tablet, 3 keer per dag. Als je een dosis vergeet, is het niet nodig de volgende dosis te verdubbelen, ga gewoon verder met de behandeling. Raadpleeg je arts als de symptomen na twee dagen nog aanhouden. De bruistablet in een half glas water (circa 125 ml) oplossen en opdrinken. Twijfelt je aan de kwaliteit van het drinkwater, los het tablet dan op in mineraalwater zonder koolzuur. Voor kinderen onder 5 jaar, als je zwanger bent of borstvoeding geeft vóór gebruik een arts raadplegen.

Ingrediënten: MorilyteTM, dextrose, citroenzuur, natriumchloride, kaliumcarbonaat, natriumbicarbonaat, aardbeiensmaak, natuurlijke kleurstof en sucralose

Niet te gebruiken Gebruik Diasolve niet als je allergisch bent voor één van de ingrediënten, een zeer beperkt natrium- , suiker- en/of aluminium dieet volgt, nierproblemen of diabetes hebt of last heeft van hyperaluminemie. Het wordt aanbevolen om ten minste 2 uur vóór en na het innemen van Diasolve geen medicijnen te gebruiken. Meld het aan je arts of apotheker indien jij of je kind medicatie neemt of recent heeft genomen. Dit geldt ook voor medicatie die zonder voorschrift verkrijgbaar is.

Buiten het bereik van kinderen bewaren

Let op! Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

**Deze behandeling neemt de behoefte aan vocht-en elektrolytentherapie niet weg wanneer die nodig is, in het bijzonder bij kinderen en oudere patiënten.

EAN code: 8710537042344

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: het is op dit moment niet mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Wel kun je je bestelling thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 20 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 20 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Spijsvertering
  5. Zantac Diasolve Bruistabletten
Trekpleister logo

back to top