false
Wartner Wrattenpleisters
24 stuks - Wratten
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Wratten
  5. Wartner Wrattenpleisters

Productinformatie

Wartner Wrattenpleisters zijn een effectieve en gemakkelijke behandeling om thuis te gebruiken. Geen geknoei en altijd optimaal contact met je huid.

De pleister bevat een sterk geconcentreerde vloeistof om je wratten en voetwratten te verwijderen. Dit zuur zorgt voor een chemische peeling van de huid en stimuleert de celvernieuwing, waardoor je huid vervelt. Op die manier zal nieuwe gezonde huid gevormd worden en zal de wrat of voetwrat krimpen en verdwijnen.

Toepassing: Voor gewone wratten en voetwratten.

De Wartner Wrattenpleister:
• Verwijdert elk type wrat**
• Camoufleert
• Beschermt en voorkomt verspreiding
• Prettig in gebruik

Gebruik
Vanaf 4 jaar. Pleister plakken op de wrat

Niet te gebruiken
Niet gebruiken bij zwangerschap en tijdens borstvoeding.

inhoud: 15 x klein 9 x groot

Wartner Wrattenpleisters is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8710537042368

Functionele Naam
Huidverzorging

Variant
Wrattenpleisters

Volledige Omschrijving
Wartner wrattenpleister 24st

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
1 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Wrattenpleisters, behandelt & beschermt.
Verwijdert elke type wrat (alle gewone wratten (verruca vulgaris) met uitzondering van gezicht-, genitale- en waterwratten)
Camoufleert. Beschermt en voorkomt verspreiding.

Wettelijke benaming

Wartner Wrattenpleister is een medisch hulpmiddel.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Vanaf 4 jaar.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Droog bewaren en vermijd zonlicht.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten bereik en buiten zicht van kinderen bewaren. Wrattenpleisters niet herbruiken.

Doseringrestrictie

Neem een pleister van de transparante folie en plak het direct op de wrat. Als de pleister groter is dan de wrat, knip de pleister dan tot het juiste formaat om alleen het oppervlak van de wrat te bedekken. De pleister kan gemakkelijk worden afgeknipt. Gebruik indien nodig een normale pleister voor extra fixatie. Wij raden aan om de pleister de hele nacht te laten zitten en de volgende ochtend te verwijderen. Herhaal de behandeling elke nacht, totdat de wrat volledig is verwijderd. U kunt voor aanbrengen van de wrattenpleister ongeveer 10 minuten een warm bad nemen. Dit helpt de huid te verzachten. Droog uw huid goed af voordat u de wrattenpleister aanbrengt. Aanbevolen behandelingsduur: 7 dagen. U kunt de wrattenpleisters ook overdag aanbrengen om te camoufleren en verspreiding te voorkomen. Geef de wrat in dit geval 's nachts rust door enkel overdag de wrat af te dekken met een wrattenpleister. Als de wrat na de behandeling niet weg is, raden wij aan om de behandeling zowel 's nachts als overdag voort te zetten tot volledige verdwijning.

Gebruiksbeperkingen

Langdurig gebruik (>12 weken) kan uw huid aantasten, in dat geval stop de behandeling en raadpleeg een arts. Gebruik niet op een ontstoken huid, sneetjes of op normale huid zonder wrat. Ouderlijk toezicht is raadzaam wanneer Wartner Wrattenpleisters wordt gebruikt bij kinderen. Uitsluitend voor uitwending gebruik.

Samenstelling

Samenstelling: Actief ingrediënt: Salicylzuur

Toedieningsvorm

Pleister met 40% salicylzuur.

Contactinformatie

Contactnaam

Pharmasource BV

Communicatieadres

Reduitlaan 33, 4814 DC Breda - Nederland

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Wratten
  5. Wartner Wrattenpleisters
Trekpleister logo

back to top