false

Zo maak je je voeten zomerklaar

Het seizoen van de open schoenen staat voor de deur, dus dit is een serieuze zaak! Je laarzen kun je nu echt opruimen. Het is tijd voor open flats met leuke bandjes, mooie espadrilles en zomerse hakken.

En maak je maar geen zorgen als je voeten daar nog niet helemaal klaar voor zijn. We hebben de beste producten voor je op een rij gezet om je voeten stap voor stap klaar te stomen voor de zomervakantie. Voeten alsof je net bij de pedicure vandaan komt, maar dan zonder het huis uit te gaan. Deze behandelingen voor zomerse voeten lossen al je problemen op.

Voetprobleem 1: een droge huid


Als je wel van een mooi bruin kleurtje houdt, dan weet je hoe belangrijk scrubben is om droge huid te verwijderen. Je gewone body scrub kan je in principe voor je hele lichaam gebruiken, maar er bestaan ook speciale voetscrubs die voor ongeëvenaard zachte voeten zorgen.

Dé tip: Gehwol Soft & Care Verzorgende voetcrème. Gehwol Soft & Care Verzorgende Voetcrème is een weldadige crème voor voeten en benen, op basis van avocado-olie en natuurlijk melk- en honingextract. Natuurlijk melk- en honingextract maakt de huid zichtbaar soepel en glad. De combinatie van diepwerkend hyaluron en ureum zorgt voor intensieve hydratatie en maakt harde huidplekken zacht. De crème, op basis van verzorgende avocado-olie, ondersteunt de huidregeneratie en versterkt de natuurlijke kracht van de huid.

Als je op zoek ben naar producten die je voor en na je vakantie kan gebruiken, ga dan voor een puimsteen en een polijstborstel. Je huid zal elke keer zachter worden.

Voetprobleem 2: gebarsten huid op je hielen


Op je hielen droogt de huid snel uit zodat zich eelt vormt. Uiteindelijk kan dat eelt gaan barsten. Uiteraard ziet dat er niet fraai uit. Dit probleem kan nog erger worden zodra je in je favoriete slippers en sandalen met open achterkant stapt. Omdat ze je voet weinig steun geven, komt er extra druk te staan op de droge huid.

Is je huid op je hielen erg droog en wil je een gebarsten huid voorkomen? Of is het al te laat en loop je rond met een Sahara op je voeten? In beide gevallen heb je een speciale vochtinbrengende crème nodig.

Voetprobleem 3: eelt


Eelt ontstaat op plekken waar steeds weer tegenaan wordt geschuurd. Musici weten daar alles van. Het is dus niet gek dat je eelt op je voeten hebt, zeker niet als je door het leven gaat op naaldhakken. Als je speciale producten, zoals lotions en removers, gebruikt om eelt te lijf te gaan, zullen je voeten er al snel beter uitzien en zal de eelt op een gegeven moment helemaal verdwijnen. Eelt ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, maar kan ook behoorlijk pijnlijk zijn. Investeer daarom in een paar dempende kussentjes voor extra comfort tijdens het lopen. Lijd je aan diabetes? Overleg dan altijd eerst met je apotheker of huisarts voordat je producten voor je voeten gebruikt.

Maak je voeten zomerklaar met deze producten:

Trekpleister logo

back to top