false
Veet Set voor Haarontkleuring
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Scheren en Ontharen
  4. Ontharingscrème, Wax & Hars
  5. Veet Set voor Haarontkleuring

Veet Set voor Haarontkleuring

Productinformatie

Heb je haartjes die je liever niet wilt verwijderen, maar wel wil maskeren? Gebruik dan deze Veet Set voor Haarontkleuring. De ontkleuringscrème is gemakkelijk in gebruik dankzij het speciale mengschaaltje en de handige spatel.

Na slechts vijf minuten begint je haar al te ontkleuren. De crème heeft een aangename geur en textuur. De formule bevat minerale oliën.

Wat zit er in de Veet Set voor Haarontkleuring?
Deze verpakking bevat:
• Tube met 75 ml roze activeringscrème
• Tube met 75 ml witte ontkleuringscrème
• Mengschaaltje
• Spatel

Hoe gebruik je de Veet Set voor Haarontkleuring?
Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de crème in totaal niet langer dan vijftien minuten inwerken.

De ontkleuring is geschikt voor je benen, oksels, armen, bikinilijn en bovenlip, maar niet voor gebruik op je borst, je slijmvliezen, rond je ogen en de peri-anale of genitale zones. Niet gebruiken op je wenkbrauwen en wimpers. Niet gebruiken op littekens, moedervlekken, een huid met oneffenheden, beschadigde, geïrriteerde of zonverbrande huid of op een huid die al eerder allergische reacties vertoonde bij het gebruik van een ontkleuringscrème.

Raadpleeg voor elk gebruik je arts als je een medische behandeling ondergaat die je huid kan aantasten of als je huidproblemen hebt.

EAN code: 3059944023856

Functionele Naam
Set voor haarontkleuring

Specificatie van de inhoud|• 75ml tube roze activeringscrème • 75 ml tube witte ontkleuringscrème • mengschaaltje • spatel

Product omschrijving
Veet Set voor haarontkleuring 75 milliliter

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

1. Meng met behulp van de spatel in het mengschaaltje één deel roze activeringscrème en één deel witte ontkleuringscrème. 2. Breng de crème met behulp van de spatel aan op een schone, droge huid van de te behandelen zone. Laat de crème minimaal 5 minuten inwerken. Controleer de tijd nauwkeurig. Indien het haar nog niet licht genoeg is verkleurd, nog 5 tot 10 minuten langer laten inwerken, en regelmatig controleren. NIET LANGER DAN 15 MINUTEN IN TOTAAL LATEN INWERKEN. 3. Verwijder de crème met de spatel en spoel overvloedig met lauw water. Dep de huid droog zonder te wrijven. Was het mengschaaltje grondig af en hersluit de tubes zorgvuldig na gebruik. Op een koele en droge plaats bewaren. Gooi de verpakking niet weg, want hierop staan de volledige gebruiksaanwijzing en de voorzorgsmaatregelen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Op een koele en droge plaats bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het bereik van kinderen houden. Volg de gebruiksaanwijzing.

Gebruiksbeperkingen

Dit product is geschikt voor benen, oksels, armen, bikinilijn en bovenlip, maar is NIET GESCHIKT voor gebruik op de borst, de slijmvliezen, rond de ogen en de peri-anale of genitale zones. Niet gebruiken op wenkbrauwen en wimpers. • Niet gebruiken op littekens, moedervlekken, een huid met oneenheden, beschadigde, geïrriteerde of zonverbrande huid of op een huid die al eerder allergische reacties vertoonde bij het gebruik van een ontkleuringscrème. • Raadpleeg voor elk gebruik uw arts als u een medische behandeling ondergaat die uw huid kan aantasten of als u huidproblemen heeft. • Vóór gebruik ALTIJD DE REACTIE VAN DE HUID TESTEN door de crème op een klein deel van het te behandelen gebied aan te brengen volgens de gebruiksaanwijzing. Indien er na 24 UUR geen reacties verschijnen, mag u doorgaan met het gebruiken van dit product. • Als je het tijdens het ontharen voelt tintelen/prikken, verwijder je de crème onmiddellijk en spoel je de huid overvloedig af met koud water. Wanneer dit gevoel blijft aanhouden, vraag medisch advies. • Wij adviseren om na het ontharen 24 uur te wachten alvorens een anti-transpirant of een ander geparfumeerd product te gebruiken. • Wacht altijd 72 uur tussen twee ontkleuringsbeurten. Niet inslikken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts waarschuwen en hem de verpakking tonen. • Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en meteen medisch advies inwinnen. • Dit product kan na gebruik een tijdelijke verbleking van de huid veroorzaken. Dit eect verdwijnt na een paar uur. • Zorg dat het product niet in aanraking komt met materialen of oppervlakken. In het geval van morsen, onmiddellijk schoonmaken. Bevat waterstofperoxide.

Samenstelling

SAMENSTELLING: 6%minerale oliën INGREDIËNTEN: Activeringscrème (roze): Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, PPG-15 Stearyl Ether, Ammonia, Parfum, Citronellol, Geraniol, Linalool,
Sodium Carbonate, BHT, CI 12490. Ontkleuringscrème (wit): Aqua, Paranum Liquidum , Isopropyl Myristate, Hydrogen Peroxide, Steareth-21, Cetyl Alcohol, Steareth-2, Phosphoric Acid.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Healthcare UK (Ltd)

Communicatieadres

Dansom Lane, Hull, HU8 7DS, UK

Contact type

Licentiehouder

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Scheren en Ontharen
  4. Ontharingscrème, Wax & Hars
  5. Veet Set voor Haarontkleuring
Trekpleister logo

back to top