false

Luiers van Trekpleister! Net zo goed, maar goedkoper!


Nieuw in luierland: Trekpleister luiers. Luiers met een fijne pasvorm en perfecte absorptie.


Ze houden babybilletjes langdurig droog, zowel overdag als 's nachts! Het elastiek in de rug zorgt ervoor dat de luier mooi aansluit op het ruggetje en biedt tevens extra bescherming bij dunne ontlasting. De fijne pasvorm zorgt ervoor dat zelfs de meest beweeglijke baby's alle vrijheid hebben om te bewegen. De fluweelzachte, flexibele luier heeft geen opdruk, zodat de luier niet doorschijnt door lichte kleding. En extra handig, als je de luier aan beide zijden sluit op hetzelfde beestje zit hij mooi recht. Dit helpt ongelukjes te voorkomen!
Keuze uit: 3 midi, 4 maxi en 5 junior

Alle voordelen op een rij:

• Geschikt voor dag en nacht
• Uitstekend absorberende kern, door het drooghoudlaagje blijven de babybilletjes extra lang droog
• Handig rugelastiek voor een perfecte pasvorm• Anti-lekrandjes en extra zachte beenelastiekjes bieden extra zekerheid
• Fluweelzacht dus zeer comfortabel
• Tijdens het dragen blijft de luier dun en soepel aanvoelen, hierdoor wordt het kindje niet gehinderd in zijn of haar bewegingsvrijheid
• Als je de luier aan beide zijden sluit op hetzelfde beestje, zit hij mooi recht. Dit helpt ongelukjes te voorkomen!De Trekpleister luiers zijn in alle Trekpleister filialen verkrijgbaar. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies over de Trekpleister luiers? Ga dan naar één van onze winkels en laat je adviseren door onze medewerkers! Je kunt je vraag ook stellen per e-mail of telefoon. Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar op 0900-875 38 36 (35ct per gesprek).

Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

Trekpleister is met ruim 185 winkels en 1.900 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health & beautymarkt. Wekelijks bezoeken meer dan een half miljoen klanten onze drogisterijketen. Waarom? Omdat Trekpleister de voordelige buurtdrogist is, met aandacht voor haar klanten! 
 
Bij Trekpleister is altijd veel voordeel te behalen door veel acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een grote variatie aan health & beautyartikelen en branchevreemde producten. Daarnaast maken de vriendelijk en deskundige medewerkers van Trekpleister het verschil. Zij staan altijd klaar voor het geven een deskundig advies over onder andere schoonheids- en verzorgings-producten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingsupplementen. Trekpleister biedt een inpak- en stomerijservice, niet-goed-geld-terug garantie en je kunt je bestelde pakket op Trekpleister.nl in de winkel ophalen. Zo maakt Trekpleister haar motto meer dan waar: Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou! 
Trekpleister logo

back to top