false
Trekpleister Type I Medische Mondkapjes
20 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Eerste Hulp
  4. Overig
  5. Trekpleister Type I Medische Mondkapjes

Trekpleister Type I Medische Mondkapjes

20 stuks

Productinformatie

De Trekpleister Type I Medische Mondkapjes bestaan uit drie lagen en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Door het 3D-design hebben ze een ideale pasvorm.

Onze mondkapjes zijn getest op bescherming tegen deeltjes van minimaal 3 micrometer, dit is de grootte van druppeltjes die vrijkomen bij bijvoorbeeld hoesten en niezen. Ze voldoen aan de norm zoals door de EU als standaard is bepaald. Met deze norm bieden onze mondkapjes een bescherming van ten minste 95%.

Hoe gebruik je de Trekpleister Type I Medische Mondkapjes?
1. Reinig je handen met zeep en water of met een alcoholhoudende desinfecterende handgel.
2. Doe het masker met de blauwe zijde naar buiten voor je mond en neus. Zorg ervoor dat je mond en neus volledig bedekt zijn en controleer dat er geen open ruimtes zijn tussen je gezicht en het mondmasker. Gebruik voor een ideale pasvorm ook de vervormbare neusstrip.
3. Voorkom dat je het mondkapje tijdens het gebruik aanraakt. Wanneer dit wel gebeurt, was je handen dan direct met zeep en water of met een alcoholhoudende desinfecterende handgel.
4. Vervang het mondmasker voor een nieuw exemplaar zodra het vochtig is geworden of na uiterlijk 8 uur. Let op: de maskers zijn niet meerdere keren te gebruiken.
5. Verwijder het mondkapje door het aan de achterkant vast te pakken en gooi het weg in een afgesloten prullenbak. Probeer te voorkomen dat je hierbij de voorkant van het mondmasker aanraakt.
6. Was na gebruik zorgvuldig je handen met zeep en water of met een alcoholhoudende desinfecterende handgel.

Tot eind 2020 zijn de mondkapjes belastingvrij. Dit is verwerkt in onze verkoopprijs.

EAN code: 8719179622402, 8719179670267

Functionele Naam
Mondkapje

Aanvullend Logo Op Product/Verpakking
CE

Product omschrijving
Mondkapjes, eenmalig gebruik, 3 laags, type 1, BFE95%

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
20 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

Medisch hulpmiddel

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

1. Reinig de handen met zeep en water of met alcoholhoudende desinfecterende handgel. 2. Pak het masker bij de elastieken en plaats ze om de oren. Zorg dat de mond en neus volledig bedekt zijn met het masker (blauwe zijde naar buiten) en controleer dat er geen open ruimtes zijn tussen het gezicht en het masker. Gebruik daarvoor ook de vervormbare neusstrip voor een ideale pasvorm. 3. Voorkom aanraken van het masker tijdens gebruik. Wanneer dit wel gebeurt, direct de handen reinigen met zeep en water of met alcoholhoudende desinfecterende handgel. 4. Vervang het masker voor een nieuw exemplaar zodra het vochtig is geworden of na uiterlijk 8 uur. Let op dat de maskers voor eenmalig gebruik niet meermaals gebruikt worden. 5. Verwijder het masker door de elastieken aan de achterkant vast te pakken. Gooi het weg in een afgesloten prullenbak. Probeer aanraking met de voorkant van het masker te voorkomen. 6. Was na gebruik zorgvuldig de handen met zeep en water of met alcoholhoudende desinfecterende handgel.
Let op: voor eenmalig gebruik - Gezichtshaar, zoals een baard, verstoort de aansluiting met het gezicht en zorgt ervoor dat de mondkapjes minder goed werken. - Het wordt aangeraden om een mondkapje niet langer dan 8 uur te gebruiken. - Vochtige en/of beschadigde mondkapjes bieden geen bescherming - In afgesloten verpakking, koel en droog bewaren.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

in afgesloten verpakking, koel en droog bewaren

Belangrijk

Richtlijnen

CE

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.trekpleister.nl

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Eerste Hulp
  4. Overig
  5. Trekpleister Type I Medische Mondkapjes
Trekpleister logo

back to top