false
Trekpleister Ranitidine 75 mg Maagzuurrremmer Omhulde Tabletten
12st
  1. Home
  2. Spijsvertering
  3. Trekpleister Ranitidine 75 mg Maagzuurrremmer Omhulde Tabletten

Trekpleister Ranitidine 75 mg Maagzuurrremmer Omhulde Tabletten

12st

Productinformatie

Je kunt deze Trekpleister Ranitidine 75 mg Maagzuurrremmer Omhulde Tabletten gebruiken bij brandend maagzuur en zure oprispingen.

RVG-UAD 28466

Toepassingsvorm
tablet

EAN code: 8717333243258, 8717333177171

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Brandend maagzuur en zure oprispingen.

Dosering
1 tablet

Maximale dosering
4 tabletten per dag

Leeftijd
volwassenen

Gebruiksadvies
met wat vloeistof innemen

Contra-indicatie
Allergisch voor actieve component van planten die tot familie van de paardenkastanje horen, pinda's en soja.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Nier- of leverstoornis, porfyrie, middelbare leeftijd en bepaalde omstandigheden. Kan deelname aan verkeer en machinebediening be9 nvloeden. Gebruik sucralfaat, 2 uur tussen inname. Niet i.c.m. receptgeneesmiddelen. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Raadpleeg de bijsluiter als u ook andere medicijnen gebruikt, bijvoorbeeld op recept. Zoek eerst op in de bijsluiter of deze veilig combineren met het maagmiddel. Of overleg met arts/apotheker. Niet zonder overleg met arts gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet ineens stoppen met dit middel, maar rustig afbouwen (bij voorkeur in 3 weken: eerst dosering halveren en na 1-2 weken elke 2 dagen innemen). Bij voorkeur ook als u het middel nog maar kort gebruikt.

Actief bestanddeel

Elke tablet bevat ranitidine hydrochloride overeenkomend met 75mg ranitidine.

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als u langer dan 2 weken klachten heeft. Als u een NSAID (ibuprofen, diclofenac, etc.) gebruikt. Als u niet alleen maagpijn heeft, maar ook onbedoeld (veel) bent afgevallen of vaak moet overgeven. Als u slechte nieren of een slechte lever heeft.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 21:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21:00 uur Woensdag
Woensdag voor 21:00 uur Donderdag
Donderdag voor 21:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Spijsvertering
  3. Trekpleister Ranitidine 75 mg Maagzuurrremmer Omhulde Tabletten
Trekpleister logo
back to top