false
Trekpleister Mierenlokdoos
2 stuks
  1. Home
  2. Insectenbestrijding
  3. Insectenbestrijding
  4. Trekpleister Mierenlokdoos

Trekpleister Mierenlokdoos

2 stuks

Productinformatie

De Trekpleister Mierenlokdoos is speciaal bestemd voor gebruik in kleine ruimten, balkons en terrassen. Gebruik de Trekpleister Mierenlokdoos veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

strong>Hoe gebruik je de Trekpleister Mierenlokdoos?
Trekpleister Mierenlokdoos is bestemd voor huishoudelijk gebruik ter bestrijding van mieren in de woning. Te gebruiken binnenshuis. Verwijder de afbreekstrook op de zijkant van het doosje. Plaats het doosje in het spoor van de mieren, zo dicht mogelijk bij het nest. Plaats de lokdoos/loktoren op een plek waar het beschermd is tegen vocht. Plaats het product niet in direct zonlicht of bij hittebronnen (bijvoorbeeld niet onder een radiator plaatsen).

Dosering:
1-2 lokdozen per ruimte, niet meer dan 1 lokdoos per 8m². Het doosje werkt na opening ca. 1 maand.

Werkzame stoffen:
1-R-trans Fenothrin 0,1%

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van mieren, zowel binnen als buiten, met uitzondering van tropische mieren. Het middel is bestemd voor niet professioneel gebruik.

Gevarenaanduidingen:
Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. BIJ CON- TACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen en indien mogelijk blijven spoelen.
NA INSLIKKEN: de mond spoelen - GEEN braken opwekken. Onmiddellijk een arts raadplegen (die eventueel contact kan opnemen met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC)).

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Gelekte/gemorste stof opruimen. Inhoud/verpakking afvoeren naar een verzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. Bewaar in oorspronkelijke verpakking. Op een koele droge plaats bewaren. Houdbaarheid is 24 maanden bij kamertemperatuur. Tegen vorst beschermen. In geval van verminderde werkzaamheid of verdenking van resistentieontwikkeling moet het gebruik van dit middel worden gestaakt. Raadpleeg een professionele plaagdierbestrijder.

Toelatingsnummer:
NL-0018600-0000

EAN code: 8717333361440, 8717333226909

Functionele Naam
Mierenlokdoos

GHS signaalwoord
Waarde niet opgegeven

UN code
3082

P-zinnen
P273: Voorkom lozing in het milieu.
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-zinnen
H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Trekpleister Mierenlokdoos 2 stuks

Inhoud (Netto)
2 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruiksaanwijzing: Verwijder de afbreekstrook op de zijkant van het doosje. Plaats het doosje in het spoor van de mieren, zo dicht mogelijk bij het nest. Plaats de lokdoos op een plek waar het beschermd is tegen vocht.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar in oorspronkelijke verpakking. Op een koele droge plaats bewaren.

Belangrijk

Samenstelling

Werkzame stof: 1R-trans-fenothrin 0,1% w/w (1g/1kg

Contactinformatie

Contactnaam

Trekpleister Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17 3927 DA Renswoude

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.trekpleister.nl

Type communicatiekanaal

Website

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Insectenbestrijding
  3. Insectenbestrijding
  4. Trekpleister Mierenlokdoos
Trekpleister logo

back to top