false
Trekpleister Miconazolnitraat 20 mg/g Antischimmelcrème
30g
  1. Home
  2. Voetverzorging
  3. Voetschimmel
  4. Trekpleister Miconazolnitraat 20 mg/g Antischimmelcrème

Trekpleister Miconazolnitraat 20 mg/g Antischimmelcrème

30g

Productinformatie

Bij schimmelinfecties van de huid gebruik je Trekpleister Miconazolnitraat 20 mg/g Antischimmelcrème. Elke gram hydrofiele crème bevat 20 mg miconazolnitraat.

RVG-UAD 113077

Toepassingsvorm
creme

EAN code: 8717333596682

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Schimmelinfecties van huid en nagels

Dosering
een beetje op aangedane plek

Maximale dosering
1-2 keer per dag, afhankelijk klacht

Gebruiksadvies
aangedane huid zorgvuldig wassen en drogen, op en rondom aangedane huid dun aanbrengen en lichtjes inwrijven, ononderbroken voortzetten tot klacht geheel verdwenen

Contra-indicatie
Overgevoelig voor antischimmelmiddelen.

Gebruik tijdens zwangerschap
Ja

Gebruik tijdens borstvoeding
Ja

Niet te gebruiken bij

Niet i.c.m. bepaalde andere geneesmiddelen. Bevat benzoëzuur, kan huidirritatie veroorzaken. Niet langer dan 14 dagen gebruiken, zonder overleg arts.

Risicowaarschuwing
Dit geneesmiddel niet gebruiken als u bij de trombosedienst onder controle staat. Miconazol kan de bloedstolling ontregelen.

Actief bestanddeel

1 gram crème bevat 20mg miconazolnitraat

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als u diabetes heeft. Als er behalve eczeem/huiduitslag ook sprake is van pus of gele korsten. Als de huiduitslag over een groot deel van het lichaam zit. Als er na hygiënische maatregelen en behandeling geen verbetering optreedt met 2 weken. Als er ook plekjes boven op de voeten zitten. Als naast de voet ook de nagel is aangetast.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 21:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21:00 uur Woensdag
Woensdag voor 21:00 uur Donderdag
Donderdag voor 21:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Voetverzorging
  3. Voetschimmel
  4. Trekpleister Miconazolnitraat 20 mg/g Antischimmelcrème
Trekpleister logo
back to top