false
Trekpleister Calendula Neusspray
15ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Luchtwegen & Verkoudheid
  5. Trekpleister Calendula Neusspray

Trekpleister Calendula Neusspray

15ml

Productinformatie

Adem vrijer door je neus met de Trekpleister Calendula Neusspray. De neusspray bevat een zoutoplossing met calendula. De spray biedt verlichting aan de verkouden neus en maakt deze schoon.

Trekpleister Calendula Neusspray calendula bevat een fysiologische zoutoplossing met de verzachtende en verzorgende invloed van de calendula officinalis.

Hoe gebruik je Trekpleister Calendula Neusspray?
3 à 4 maal daags 1 à 2 doseringen in beide neusgaten sprayen. Kinderen vanaf 0 tot 6 jaar 3 à 4 maal daags 1 dosering. Maak na gebruik de verstuiver schoon en plaats het beschermdopje weer op de verpakking. Gebruik de verstuiver om hygiënische redenen niet voor meerdere personen.

EAN code: 8717333226244, 8710392580241

Medische informatie

Te gebruiken bij

Gebruik Trekpleister Calendula Neusspray bij de eerste tekenen van verkoudheid voordat deze zich volledig heeft ontwikkeld.

Actief bestanddeel

Per ml: 20mg calendula extract en 9mg natriumchloride.

Raadpleeg je huisarts bij

Raadpleeg een arts, apotheker of drogist als er na het lezen van de verpakking nog vragen zijn. In geval van een overgevoelige of allergische reactie of enig ander ongewenst effect: staak de behandeling en neem contact op met je huisarts.

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Luchtwegen & Verkoudheid
  5. Trekpleister Calendula Neusspray
Trekpleister logo

back to top