false

Op naar Toverland!

De diepste korting op Attractiepark Toverland!

Zin in een dagje (ont)spanning? Wat denk je van Attractiepark Toverland in Sevenum! Spannende avonturen beleven met het hele gezin. Je kan nu tijdelijk wel heel voordelig naar dit geweldige attractiepark want nergens zijn de kaartjes zo goedkoop als bij Trekpleister. Nu slechts €22,40 voor personen vanaf 120 cm en maar €18,00 voor personen van 90-120 cm. Kinderen kleiner dan 90 cm hebben gratis entree.

Hoe werkt het?

Koop een ticket in de winkel of online en ontvang een ticket met een unieke code waarmee je direct toegang krijgt tot Attractiepark Toverland.

 

Activatiecodes

Het ticket is voorzien van een unieke code, waarmee gedurende een dag direct toegang kan worden verkregen tot het park. Het ticket wordt geactiveerd op de dag van bezoek bij het park, daarna vervalt de geldigheid. Het ticket met daarop de unieke code is het betaalbewijs en dient op locatie te worden ingeleverd. Een kopie van het ticket wordt niet geaccepteerd. Bewaar de kassabon dus zorgvuldig. Bij verlies of gebruik door onbevoegden vindt er geen vergoeding plaats. 

Bestel hier jouw kaarten voor Toverland

Productvoorwaarden

  • De tickets zijn vanaf 19 juni t/m 9 juli 2017 in alle Trekpleister filialen én online te koop zolang de voorraad strekt.
  • De tickets zijn geldig gedurende de periode van 19 juni t/m 30 september 2017.
  • Na aankoop ontvang je een ticket met een unieke code.
  • De ticket met code dien je in te leveren bij de entree van Attractiepark Toverland.
  • Entreetickets zijn eenmalig te gebruiken t/m de uiterste geldigheidsdatum van 30 september en zijn niet te combineren met andere acties c.q. aanbiedingen.
  • Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
  • Op de ticket staat de unieke code vermeld. Bij verlies of gebruik door onbevoegden vindt geen vergoeding plaats.
Trekpleister logo
back to top