false

Maak kans op een midweek of weekend weg!

Wil jij een midweek of weekend weg in een Villa Superieur voor 6 personen op het mooie TopParken landgoed de Scheleberg op de Veluwe winnen? Bij besteding van €10.- in de winkel of online maak je kans op een midweek of weekend weg!

Jouw actiecode

Heb je €10.- besteedt in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Online aankopen gedaan? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en wie weet win jij een midweek of weekend weg met TopParken! De actie loopt van 3 februari t/m 16 februari 2020. Je kunt jouw activatiecode t/m 23 februari 2020 hieronder invullen. De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd vóór 13 maart 2020.

20% korting voor jou!

Niet gewonnen, geen zorgen wij hebben speciaal voor jou 20% korting op je verblijf in de periode 3 februari t/m 30 december 2020! Deze korting is te boeken tot 16 februari 2020 via www.topparken.nl/trekpleister.

Hoe maak je kans?

Bij besteding van 10.- maak je al kans! Bekijk alle aanbiedingen in de folder van deze week. De folder staat niet alleen boordevol gezonde voordeeltjes, maar je vindt er ook acties zoals: 1+1 op alle mascara's, gratis Curver lunchbox bij diverse merken, dekbedden, beddengoed en nog véél meer.

Health Special

Deze week héél veel gezonde voordeeltjes, handige tips en weetjes bij Trekpleister. Ontvang héél veel voordeel op gezondheidsproducten. Bekijk alle Health Special acties in de folder!
Trekpleister logo

back to top