false
TP_Week41_HealthSpecial_Landingspagina_002_47.jpg

Maak kans op een midweek of weekend weg voor 5 personen!

Bij besteding van 10.- in de winkel of online maak je kans op een midweek of weekend weg voor 5 personen in een 4-sterren vakantiewoning op een vakantiepark van TopParken naar keuze.

Doe mee

Meedoen is heel eenvoudig. Bij besteding van 10.- in de winkel ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke code. Online besteld? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode. Vul deze hieronder in en doe mee!

Niet gewonnen, niet getreurd! Speciaal voor Trekpleister klanten geeft TopParken 10% korting op een boeking en een gratis cadeau bij 2 nachten of langer. Ga dus snel naar topparken.nl/trekpleister en boek jouw weekend of midweek weg! Gebruik hiervoor de actiecode: TPACTIE10
Op vakantie bij TopParken in Nederland

Op de vakantieparken van TopParken, verspreid door het hele land, beleef je Nederland als nooit tevoren. Een vakantiewoning huren, heerlijk kamperen of een vakantiewoning kopen. Alle vakantieparken zijn gelegen op unieke locaties in het bos, aan het water, bij het strand of in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg.

Niet alleen in de omgeving van de parken is er van alles te doen, ook op het park zijn vele faciliteiten aanwezig die bijdragen aan een onbezorgde vakantie.

Binnen- en buitenzwembaden op of nabij het park
Restaurants
Sport- en speelvelden
(Indoor) Speeltuinen
WiFi
Fietsverhuur
Entertainment in het hoogseizoen

Service en kwaliteit is dan ook belangrijk bij TopParken. Niet voor niets won TopParken in 2018 de Zoover Award voor Beste Bungalowpark Aanbieder van Nederland met een 9,3 als gemiddeld eindcijfer.*De actie loopt van 15 oktober t/m 28 oktober 2018. Je kunt jouw actiecode t/m 4 november 2018 invullen. Met de winnaar wordt vóór 22 november contact opgenomen.
Trekpleister logo
back to top