false
Sun Kwartaalbox Optimum All-in 1 Vaatwascapsules
Alléén online, 90 stuks
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Vaatwastabletten
  5. Sun Kwartaalbox Optimum All-in 1 Vaatwascapsules

Sun Kwartaalbox Optimum All-in 1 Vaatwascapsules

Alléén online, 90 stuks

Productinformatie

Elke keer als je de vaatwasser opendoet, ben je weer verrast over de kracht van de Sun Optimum All-in 1 Vaatwascapsules. Zelfs hardnekkige vlekken zijn weg en je het een hygiënisch schone vaat met een mooie glans en frisse geur.

De Sun Optimum All-in 1 vaatwascapsules zorgen voor een uitstekende reiniging, een stralende glans en een frisse geur. Het beste van poeder en gel gecombineerd in 1 capsule voor een optimaal resultaat! De vaatwascapsules zorgen voor een hygiënisch schone vaat en verwijderen de meest hardnekkige vlekken, zoals aangekoekte etensresten. Zelfs zonder voor te spoelen. Niet alleen je vaatwasmachine is gebaat bij het gebruik van een Sun All-in één vaatwascapsule, maar ook het milieu. Al meer dan 50 jaar verbetert Sun haar producten en de werking ervan om tot onze best mogelijke vaatwasresultaten te komen. We zijn goed op weg naar nog meer milieuvriendelijke ontwikkelingen om zo bij te dragen aan een beter duurzaamheidsplan voor de planeet. Onze capsules bevatten 70% ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water). De vaatwascapsules zijn verpakt in oplosbaar folie. Bij het gebruik van classic tabletten moet je nog zout en spoelglans toevoegen. Deze heb je nu niet meer nodig, want deze ingrediënten zitten al in Sun All-in 1 vaatwascapsules. Het toegevoegde zout zorgt ervoor dat het water gedurende het proces wordt verzacht en er geen kalkaanslag op het glaswerk ontstaat en de spoelglans zorgt voor een streeploos resultaat. Een vaatwascapsule is voldoende om je vaat heerlijk fris te laten ruiken. Wist je dat afwassen met de machine doorgaans minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15 liter water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al snel 10 liter water per minuut komt. Nog enkele tips om je energie- en watergebruik te beperken: 1) Laat de vaatwasser alleen draaien wanneer hij vol is, 2) Kies voor een A-merk vaatwasser, 3) Kies voor Sun-producten. Deze zijn fosfaatvrij en dus wordt er rekening gehouden met het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten en capsules 100% recyclebaar, 4) Voorspoelen is niet nodig, 5)

EAN code: 8720181250095

Functionele Naam
MDW TABLETS

GHS signaalwoord
Waarde niet opgegeven

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden
P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen
P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen

H-zinnen
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Volledige Omschrijving
Sun Optimum Regular 3x30pc

Inhoud (Netto)
270 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Belgium

Communicatieadres

PO Box 10024, 1070 Anderlecht

Contact type

Licentiehouder

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Vaatwastabletten
  5. Sun Kwartaalbox Optimum All-in 1 Vaatwascapsules
Trekpleister logo

back to top