false
Sun All-In-1 Tabs Normaal
62 stuks
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Vaatwastabletten
  5. Sun All-In-1 Tabs Normaal

Productinformatie

Je vaat wordt hygiënisch schoon en de machine is meteen gereinigd. Dat is het gemak van de Sun All-in 1 Vaatwastabletten. Door de Pure Clean Technology hoef je niet voor te spoelen en worden vet en vlekken uitstekend verwijderd.

Ook de natuur is blij met een Sun All-in 1 vaatwastablet.

Sun wil constant nieuwe producten ontwikkelen en de impact op het milieu verminderen. Er wordt dan ook steeds gezocht naar een goede balans tussen reinigingskracht en de impact op het milieu.
• 70% van de ingrediënten van Sun All-in 1 vaatwastabletten hebben een natuurlijke oorsprong.
• De vaatwastabletten zitten in folie dat helemaal oplost in water. Dus je kunt de folie gewoon om de tablet laten zitten.
• Zout en spoelglans toevoegen hoeft niet. Dit zit namelijk als in de Sun All-in 1 vaatwastabletten.

Tips om minder energie en water te gebruiken.
• Zet je vaatwasser alleen aan als hij vol is.
• Ga voor een vaatwasser van een A-merk.
• De producten van Sun zijn fosfaatvrij en dus beter voor het milieu. Verder zijn de verpakkingen 100% recyclebaar.
• Je hoeft niet voor te spoelen.
• Voor alle programma’s is een lage temperaturen 55 °C voldoende.
• Was minder af met de hand en meer met de wasmachine. Een moderne vaatwasser heeft ongeveer 10 tot 15 liter water nodig per afwas. Door af te spoelen en af te wassen met de hand verbruik je veel meer water. Uit een lopende kraan komt al snel 10 liter per minuut.

EAN code: 8720181227431

Functionele Naam
sun-all-in-1-vaatwastabletten

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden
P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen
P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen

H-Zinnen
EUH208: Bevat (naam van de sensibiliserende stof). Kan een allergische reactie veroorzaken.
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Sun All-in-1 Tabs Normaal 62ST 6x

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Aanbevolen dosering: 1 tablet per vaatwasbeurt. Plats de tablet in het doseerbakje, vermild aanraking met natte handen. Kies en programma voor lage termperaturen (45°C of 50°C), reinig volledige ladingen en overschrijd de aanbevolen dosering niet om het energie- en waterverbruik te minimaliseren en milieuvervuiling te verminderen. Het toevoegen van zout en spoelglans is niet nodig bij deze tabletten. Bij extreem hard water (»35ªFH) wordt wel aanbevolen o Sun zout toe te voegen. Reinig de sprociarmen regelmatig en org dat deze vrij kunnen draaien. Plats alleen vaatwasbestendig material in jouw vaatwasser - geen hout, zilver, aluminium, blik, koper, antiek, handgeschilderd keramiek en bepaalde soorten plastic. Voor de beste prestaties stuit u de verpakking na elk gebruik altijd opnieuw en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte en vocht, Volg de lokale recyclingrichtlinen am de verpakking op de juiste manier af te voeren. De doos is gemaakt van karton en kan bij het papierafval.Aanbevolen dosering: 1 tablet per vaatwasbeurt. Plats de tablet in het doseerbakje, vermild aanraking met natte handen. Kies en programma voor lage termperaturen (45°C of 50°C), reinig volledige ladingen en overschrijd de aanbevolen dosering niet om het energie- en waterverbruik te minimaliseren en milieuvervuiling te verminderen. Het toevoegen van zout en spoelglans is niet nodig bij deze tabletten. Bij extreem hard water (»35ªFH) wordt wel aanbevolen o Sun zout toe te voegen. Reinig de sprociarmen regelmatig en org dat deze vrij kunnen draaien. Plats alleen vaatwasbestendig material in jouw vaatwasser - geen hout, zilver, aluminium, blik, koper, antiek, handgeschilderd keramiek en bepaalde soorten plastic. Voor de beste prestaties stuit u de verpakking na elk gebruik altijd opnieuw en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte en vocht, Volg de lokale recyclingrichtlinen am de verpakking op de juiste manier af te voeren. De doos is gemaakt van karton en kan bij het papierafval.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Voor de beste prestaties sluit u de verpakking na elk gebruik altijd opnieuw en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte en vocht.

Belangrijk

Samenstelling

5-15%: Zuurstofbleekmiddel <5%: Niet-ionogeneoppervlakte-actieve stoffen, Polycarboxylaten, Fosfonaten, Enzymen, Parfum

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland B.V.

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Vaatwastabletten
  5. Sun All-In-1 Tabs Normaal
Trekpleister logo

back to top