false
Sun All-In-1 Regular Vaatwastabletten
60 stuks
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Vaatwastabletten
 5. Sun All-In-1 Regular Vaatwastabletten

Sun All-In-1 Regular Vaatwastabletten

60 stuks

Productinformatie

Sun All-In-1 Regular Vaatwastabletten maken je vaat schoon in een handomdraai. Met de Pure Clean Technology ben je verzekerd van uitstekende vet- en vlekverwijdering, hoef je niet voor te spoelen en wordt je machine gereinigd.

Het toegevoegde zout zorgt ervoor dat het water gedurende het proces wordt verzacht en er geen kalkaanslag op het glaswerk ontstaat. De spoelglans zorgt voor een streeploos resultaat. Eén vaatwastablet is voldoende om je vaat heerlijk fris te laten ruiken.

Goed voor het milieu
Niet alleen je vaatwasmachine is gebaat bij het gebruik van deze tabletten, maar het milieu ook. De vaatwastabletten met ecolabel bevatten 70% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is de missie van Sun om jaar op jaar betere producten te ontwikkelen en tegelijkertijd de invloed op het milieu te verminderen. Sun zet zich constant in om een betere balans te vinden tussen reinigingskracht en de impact op het milieu.

De vaatwastabletten zijn verpakt in oplosbaar tabletfolie. Dit is 100% oplosbaar in water, je kunt de folie dus gewoon om het tablet laten zitten.

Water besparen
Wist je dat afwassen met de machine doorgaans minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15 liter water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al snel 10 liter water per minuut komt. Nog enkele tips om je energie- en watergebruik te beperken:
1. Laat de vaatwasser enkel draaien wanneer hij vol is.
2. Kies voor een A-merk vaatwasser.
3. Kies voor Sun producten. Deze zijn fosfaatvrij en dus wordt er rekening gehouden met het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten 100% recyclebaar.
4. Voorspoelen is niet nodig.
5. Gebruik programma’s op lage temperaturen, 55 °C volstaat.

EAN code: 8720181129629

Functionele Naam
Machinevaatwas all in one

Specificatie van de inhoud
1050ML

Variant
REGULAR

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P305: BIJ CONTACT MET DE OGEN:
P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen
P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen
P351: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten

H2.2-zinnen
H272: Kan brand bevorderen; oxiderend
H302: Schadelijk bij inslikken
H315: Veroorzaakt huidirritatie
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie
H334: Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademshalingsmoeilijkheden veroorzaken
H335: Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken

Volledige Omschrijving
SUN DW 60 PC OUTLANDER CORE REG NL

Commerciële Benaming
Sun REGULAR Machinevaatwas all in one 60 PC

Inhoud (Netto)
1050 g

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

INGREDIËNTEN: 5-15%: Zuurstofbleekmiddel. <5%: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Polycarboxylaten, Fosfonaten, Enzymen, Parfum.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

1 tablet per vaatwasbeurt. Plaats de tablet in het doseerbakje, vermijd aanraking met natte handen. Kies een programma voor lage termperaturen (45°C of 50°C), reinig volledige ladingen en overschrijd de aanbevolen dosering niet om het energie- en waterverbruik te minimaliseren en milieuvervuiling te verminderen. - Het toevoegen van zout en spoelglans is niet nodig bij deze tabletten. Bij extreem hard water (>35°FH) wordt wel aanbevolen om Sun zout toe te voegen. - Reinig de sproeiarmen regelmatig en zorg dat deze vrij kunnen draaien. - Plaats alleen vaatwasbestendig materiaal in jouw vaatwasser - geen hout, zilver, aluminium, blik, koper, antiek, handgeschilderd keramiek en bepaalde soorten plastic.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

- Voor de beste prestaties sluit u de verpakking na elk gebruik altijd opnieuw en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte en vocht. Verwijder: Volg de lokale recyclingrichtlijnen om de verpakking op de juiste manier af te voeren. De doos is gemaakt van karton en kan bij het papierafval. De plastic binnenzak kan bij het plasticafval. Buiten het bereik van kinderen houden.

Belangrijk

Samenstelling

INGREDIËNTEN: 5-15%: Zuurstofbleekmiddel. <5%: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Polycarboxylaten, Fosfonaten, Enzymen, Parfum.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland, Sun

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Reviews

 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 103ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Vaatwastabletten
 5. Sun All-In-1 Regular Vaatwastabletten
Trekpleister logo

back to top