false
Sun All-in-1 Active Clean Vaatwastabletten Jaarbox
300 stuks
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Vaatwastabletten
 5. Sun All-in-1 Active Clean Vaatwastabletten Jaarbox

Sun All-in-1 Active Clean Vaatwastabletten Jaarbox

300 stuks

Productinformatie

Sun All-in-1 Active Clean Vaatwastabletten verzekeren je van uitstekende vet- en vlekverwijdering en een hygiënisch schone vaat. Je hoeft niet voor te spoelen en de tabletten reinigen bovendien je machine.

De afwastabletten zorgen voor een smetteloos vaatwasresultaat in een handomdraai. In deze jaarbox zitten 300 vaatwastabletten, genoeg voor een heel jaar!

De missie van Sun
Het is de missie van Sun om jaar op jaar betere producten te ontwikkelen en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen. Sun zet zich constant in om een betere balans te vinden tussen reinigingskracht en de impact op het milieu.

Oplosbare folie
De vaatwastabletten zijn verpakt in oplosbare tabletsfolie. Dit is 100% oplosbaar in water, je kunt de folie dus gewoon om het tablet laten zitten. Het toegevoegde zout zorgt ervoor dat het water gedurende het proces wordt verzacht en er geen kalkaanslag op het glaswerk ontstaat en de spoelglans zorgt voor een streeploos resultaat.

Één vaatwastablet is voldoende om je vaat heerlijk fris te laten ruiken. Wist je dat afwassen met de machine doorgaans minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15 liter water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al snel 10 liter water per minuut komt.

EAN code: 8710522781975

Functionele Naam
Machinevaatwas all in one

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P305: BIJ CONTACT MET DE OGEN:
P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen
P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen
P351: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten

H2.2-zinnen
H222: Zeer licht ontvlambare aerosol
H272: Kan brand bevorderen; oxiderend
H302: Schadelijk bij inslikken
H315: Veroorzaakt huidirritatie
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie
H334: Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademshalingsmoeilijkheden veroorzaken
H335: Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken

Volledige Omschrijving
Sun Ain1 LUPOActive Clean 50 PC Sleeve6x

Commerciële Benaming
Sun Machinevaatwas all in one ACTIVE CLEAN 300 PC

Inhoud (Netto)
300 stuks

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

5-15%: Zuurstofbleekmiddel / Agents de blanchiment oxygénés.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

• Plaats de tablet in het doseerbakje, vermijd aanraking met natte handen. • Bij All-in-1 tabletten hoeft zout en spoelglans niet te worden toegevoegd. Voor extreem hard water (>27°FH) wordt aanbevolen om Sun zout en spoelglans toe te voegen. • Reinig de sproeiarmen regelmatig en zorg dat deze vrij kunnen draaien. • Plaats alleen vaatwasbestendig materiaal in jouw vaatwasser - geen hout, zilver, aluminium, blik, koper, antiek, handgeschilderd keramiek en bepaalde soorten plastic. • Voor de beste prestaties sluit u de verpakking na elk gebruik altijd opnieuw en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte en vocht.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

LET OP! Volg de lokale RECYCLE richtlijnen

Belangrijk

Gebruiksbeperkingen

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhou d en d e oogir r i t at ie: Een ar t s r a a d p l e g e n . B e v a t P r o t e a s e . K a n e e n allergische reactie veroorzaken.

Samenstelling

5-15%: Zuurstofbleekmiddel / Agents de blanchiment oxygénés.

Reviews

 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 198ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Vaatwastabletten
 5. Sun All-in-1 Active Clean Vaatwastabletten Jaarbox
Trekpleister logo

back to top