false
Strepfen Citroen en Honing Zuigtabletten
16 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Strepfen Citroen en Honing Zuigtabletten

Strepfen Citroen en Honing Zuigtabletten

16 stuks

Productinformatie

Strepfen Citroen en Honing Zuigtabletten zorgen voor een krachtige aanpak van keelpijn, tot maximaal 3 uur. De tabletten bevatten het ontstekingsremmend bestanddeel flurbiprofen en hebben een prettige citroen-en honingsmaak.

Lees vóór gebruik de bijsluiter.

De voordelen van Strepfen Citroen en Honing Zuigtabletten:
• Verlichten acute keelpijn
• Langdurige werking, tot wel 3 uur lang
• Remt de ontsteking
• Bevat flurbiprofen

RVG-UAD 101477

Toepassingsvorm
zuigtablet

EAN code: 5000158105096, 8710552305745

Leeftijdsindicatie vanaf
12

Functionele Naam
Zuigtabletten

Specificatie van de inhoud
16 zuigtabletten

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

Product omschrijving
Strepfen Zuigtabletten Citroen en Honing 8,75 mg 16 st. Doos

Inhoud (Netto)
16 stuks

Registratie Nummer
101477

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Het verlichten van keelklachten zoals keelpijn en zwelling.

Dosering
1 tablet per keer

Maximale dosering
5 tabletten

Leeftijd
vanaf 12 jaar

Gebruiksadvies
3-6 uur tussenpozen aanhouden

Contra-indicatie
Overgevoeligheid voor NSAID's, maag-/darmzweer, hart-,nier- of leverfalen, bloedstollings of bloedingsproblemen.Laatste 3 mnd zwangerschap. Kinderen jonger dan 12 jaar.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts, gebruik eerste 6 maanden

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Intolerantie bepaalde suikers. Niet i.c.m. alcohol. Als u zwanger wilt worden. Kan duizeligheid of zichtstoornissen veroorzaken. Niet langer dan 3 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Zonder overleg arts niet gebruiken bij andere medicijnen of aandoeningen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. De tablet tijdens het opzuigen in de mond rondbewegen om lokale irritatie te voorkomen.

Actief bestanddeel

flurbiprofen

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als er ook sprake is van benauwdheid, piepende of gierende ademhaling. Als slikken of drinken niet meer gaat, er gekwijld wordt of de mond niet meer goed open kan. Bij steeds zieker worden of klachten aan één kant van het hoofd. Bij een chronische ziekte en/of (chronisch) gebruik vaste medicijnen. Bij koorts die minimaal 3 dagen duurt of als de keelpijn langer dan 10 dagen duurt.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Te gebruiken bij kortdurende en symptomatische verlichting bij keelpijn.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Vanaf 12 jaar

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

In de oorsponkelijke verpakking bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Doseringrestrictie

Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: Neem indien nodig iedere 3 tot 6 uur 1 zuigtablet. Beweeg de zuigtablet af en toe rond in uw mond terwijl u erop zuigt. Neem niet meer dan 5 zuigtabletten per 24 uur. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Uitsluitend voor oromucosaal gebruik.
Niet langer dan 3 dagen gebruiken.

Gebruiksbeperkingen

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Raadpleeg een arts als uw verschijnselen binnen 3 dagen niet verbeteren of verergeren. U mag Strepfen Citroen & Honing 8,75 mg, zuigtabletten niet gebruiken: • Als u allergisch (overgevoelig) bent voor flurbiprofen of voor één van de hulpstoffen. Als u ooit astma, een fluitende ademhaling of kortademigheid, • neusirritatie, zwelling van het gezicht of jeukende huiduitslag (netelroos) heeft gehad na gebruik van aspirine of een andere NSAID. • Als u een zweer of bloeding in uw maag of darmen heeft of heeft gehad (twee of meer episodes van een maagzweer). • Als u ooit na gebruik van NSAID geneesmiddelen een bloeding of perforatie in uw maag of darmen, ernstige darmontsteking (colitis) of bloedingsproblemen heeft gekregen. • Als u een andere NSAID gebruikt of aspirine met een dagelijkse dosering van boven 75 mg. • Als u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent. Als u ernstig hartfalen, nierfalen of leverfalen heeft of heeft gehad.

Samenstelling

Samenstelling: Elke zuigtablet bevat: 8,75 mg flurbiprofen. Bevat glucose en sucrose.

Toedieningsvorm

zuigtablet

Contactinformatie

Contactnaam

Reckitt Benckiser Healthcare B.V.

Communicatieadres

Siriusdreef 14 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Strepfen Citroen en Honing Zuigtabletten
Trekpleister logo

back to top