false
Strepfen 8,75 Mg Keelspray
15ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Strepfen 8,75 Mg Keelspray

Strepfen 8,75 Mg Keelspray

15ml

Productinformatie

Gebruik Strepfen 8,75 mg Keelspray voor het verlichten van keelklachten als keelpijn, pijn, slikproblemen en zwelling. De spray zorgt voor een krachtige aanpak van keelpijn, tot wel 6 uur lang.

Met Strepfen verlicht je keelpijn doeltreffen en snel. De spray werkt pijnstillend en ontstekingsremmend en werkt tot wel 6 uur lang.

Vóór het eerste gebruik moet het pompje worden geactiveerd door het mondstuk van je af te richten en te sprayen totdat een fijne, consistente mist wordt geproduceerd.

De voordelen van Strepfen 8,75 Mg Keelspray:
• Verlicht je keelpijn na 5 minuten
• Langdurige werking, tot wel 6 uur
• Suikervrij
• Gemkkelijk te gebruiken
• Ideaal om te gebruiken voor het slapengaan

RVG-UAD 114130

Toepassingsvorm
spray

EAN code: 5052197052534, 5052197047097

Leeftijdsindicatie vanaf
18

Functionele Naam
Keelspray

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
Strepfen Keelspray 15 ml Doos

Inhoud (Netto)
15 ml

Registratie Nummer
114130

Afleverstatus
RVG UAD

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Het verlichten van keelklachten zoals keelpijn en zwelling.

Dosering
3 sprays

Maximale dosering
5 doses

Leeftijd
vanaf 18 jaar

Gebruiksadvies
3-6 uur tussenpozen aanhouden achter in de keel sprayen, niet inademen tijdens sprayen

Contra-indicatie
Overgevoeligheid voor NSAID's, maag-/darmzweer, hart-,nier- of leverfalen, bloedstollings- of bloedingsproblemen. Laatste 3 mnd zwangerschap.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts, gebruik eerste 6 maanden

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Niet i.c.m. alcohol. Als u zwanger wilt worden. Kan duizeligheid of zichtstoornissen veroorzaken. Niet langer dan 3 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Zonder overleg arts niet gebruiken bij andere medicijnen of aandoeningen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar.

Actief bestanddeel

Flurbiprofen

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als er ook sprake is van benauwdheid, piepende of gierende ademhaling. Als slikken of drinken niet meer gaat, er gekwijld wordt of de mond niet meer goed open kan. Bij steeds zieker worden of klachten aan één kant van het hoofd. Bij een chronische ziekte en/of (chronisch) gebruik vaste medicijnen. Bij koorts die minimaal 3 dagen duurt of als de keelpijn langer dan 10 dagen duurt.

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

    

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Pijnstillend, ontstekingsremmend. #Symptomatische verlichting van acute keelpijn

Wettelijke benaming

8,75 mg keelspray

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Elke dosis (3 verstuivingen) bevat 8,75 mg flurbiprofen, Hulpstoffen: betadex, dinatriumfosfaatdodecahydraat, citroenzuurmonohydraat, methylparahydroxybenzoaat (E218) en propylparahydroxybenzoaat (E216), natriumhydroxide, muntsmaakstof, kersensmaakstof, N,2,3-trimethyl-2-isopropylbutanamide, natriumsaccharine, hydroxypropylbetadex en gezuiverd water., 15 ml (ongeveer 83 verstuivingen).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Te gebruiken bij: Symptomatische verlichting van acute keelpijn bij volwassenen gedurende een korte periode.

Volwassenen vanaf 18 jaar en ouder:
Neem één dosis (3 verstuivingen) achter in de keel indien nodig iedere 3 tot 6 uur.
Neem niet meer dan 5 doses per 24 uur.
Niet langer dan 3 dagen gebruiken. Niet inhaleren tijdens het verstuiven.

U mag Strepfen keelspray niet gebruiken:

• Als u allergisch bent voor flurbiprofen, aspirine of andere NSAID's (niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen), of voor een van de andere stoffen in dit middel.
• Als u last heeft of heeft gehad van hart-nier- of leverfalen.
• Als u last heeft (of twee of meer episodes heeft gehad) van een maagzweer of bloedverlies in de maag of in de darmen of ernstige dikkedarmontsteking.
• Als u ooit problemen met uw bloed heeft gehad waarbij bijvoorbeeld uw bloed niet goed stolde.
• Als u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent.

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Oromucosaal gebruik.

Bereidingsinstructies

Volwassenen vanaf 18 jaar en ouder

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Houdbaarheid na openen: 6 maanden

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Volwassenen vanaf 18 jaar en ouder: Neem één dosis (3 verstuivingen) achter in de keel indien nodig iedere 3 tot 6 uur. Neem niet meer dan 5 doses per 24 uur. Niet langer dan 3 dagen gebruiken. Niet inhaleren tijdens het verstuiven. Oromucosaal gebruik.

Gebruiksbeperkingen

U mag Strepfen® Munt & Kers suikervrij 8,75 mg keelspray niet gebruiken: • Als u allergisch bent voor flurbiprofen, aspirine of andere NSAID’s (niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen), of voor een van de andere stoffen in dit middel • Als u last heeft of heeft gehad van hart-, nier- of leverfalen • Als u last heeft (of twee of meer episodes heeft gehad) van een maagzweer of bloedverlies in de maag of in de darmen of ernstige dikedarmontsteking • Als u ooit problemen met uw bloed heeft gehad waarbij bijvoorbeeld uw bloed niet goed stolde • Als u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent.

Samenstelling

Samenstelling: Elke dosis (3 verstuivingen) bevat 8,75 mg flurbiprofen. Hulpstoffen: betadex, dinatriumfosfaatdodecahydraat, citroenzuurmonohydraat, methylparahydroxygenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat (E216), natriumhydroxide, muntsmaakstof, kersensmaakstof, N,2,3-Trimethyl-2-isopropylbutanamide, natriumsaccharine, hydroxypropylbetadex en gezuiverd water.

Toedieningsvorm

Spray

Contactinformatie

Contactnaam

Reckitt Benckiser Healthcare B.V.

Communicatieadres

Siriusdreef 14 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Strepfen 8,75 Mg Keelspray
Trekpleister logo

back to top