false
Sleepzz Melatonine 0,1 mg Original Smelttabletten
500 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Rust
  5. Sleepzz Melatonine 0,1 mg Original Smelttabletten

Sleepzz Melatonine 0,1 mg Original Smelttabletten

500 stuks

Productinformatie

Sleepzz Melatonine 0,1 mg Original Smelttabletten vullen het lichaamseigen melatonine aan en lossen onder de tong op, zodat de melatonine snel door je lichaam wordt opgenomen. Gemakkelijk te doseren en geven geen gewenning.

Sleepzz Melatonine Original bevat per smelttabletje 0.1 milligram melatonine die onder de tong makkelijk oplossen, zodat de melatonine snel aan je lichaam wordt afgegeven. Door de kleine hoeveelheid melatonine per tabletje kun je makkelijk jouw eigen melatonineniveau heel precies aanvullen.

Wat is melatonine?
Melatonine is een lichaamseigen stof die in je pijnappelklier wordt aangemaakt. Bij het slaap-waakritme speelt de lichaamseigen productie van melatonine een belangrijke rol. Melatonine draagt bij tot het verminderen van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Dit gunstige effect wordt verkregen bij de inname vanaf 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan.

De voordelen van Sleepzz Melatonine 0,1 mg Original:
• Vult lichaamseigen melatonine aan
• Makkelijk in te nemen smelttablet
• Snelle opname
• Geeft geen gewenning: melatonine is een lichaamseigen stof. Je lichaam kan te weinig melatonine aanmaken en dit kun je aanvullen met een melatonine supplement van Sleepzz. Er treedt geen gewenning op in het lichaam en je lichaamseigen aanmaak van melatonine blijft in stand
• Gemakkelijk naar behoefte te doseren
• Geschikt voor vegetariërs

Dosering:
Het huidige algemene doseringsadvies van Sleepzz Original is 10 tabletjes van 0,1 mg per nacht. Per dosering van 10 tabletjes is dit 1 mg melatonine. Volwassenen doseren naar behoefte met een maximum van 5 mg per nacht. Eén uur voor het slapen gaan de melatonine-tabletjes innemen. Voor een goede opname wordt aanbevolen de tabletjes onder je tong te laten smelten. Hou bij voorkeur een vast tijdstip aan.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een gezond leven.

Gebruik wordt afgeraden bij overgevoeligheid, kinderen tot 12 jaar, mensen met een auto-immuunziekte, zwangere vrouwen en bij borstvoeding.

EAN code: 8711744045128, 8711744041663

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Rust
  5. Sleepzz Melatonine 0,1 mg Original Smelttabletten
Trekpleister logo

back to top