false
Similasan Hooikoorts Oogdruppels
10ml
  1. Home
  2. Unpublished
  3. Similasan Hooikoorts Oogdruppels

Productinformatie

Last van Jeukende en branderige ogen? Kies de natuurlijke oplossing van Similasan Hooikoorts Oogdruppels.

Heb jij last van jeukende en branderige ogen zodra grassen, planten en bomen weer beginnen te bloeien? Dan ben je één van de 800.000 Nederlanders die kampt met hooikoorts. Hooikoortsklachten kunnen de lente, zomer en zelfs het najaar enorm voor je beïnvloeden.

Pak je geïrriteerde ogen aan met de steriele en natuurlijke Similasan Hooikoorts Oogdruppels en geniet weer van de buitenlucht in pollentijd. Similasan Hooikoorts Oogdruppels bevochtigen en dus kalmeren jeukende en geïrriteerde ogen als gevolg van allergieën als hooikoorts. Ook geschikt voor contactlensdragers.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 7611760405054

Houdbaarheid Na Opening
90

Functionele Naam
oogdruppels

Product omschrijving
Similasan Hooikoorts Oogdruppels 10 MLT

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bevochtigt en dus kalmeert - jeukende ogen - geïrriteerde ogen.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Geschikt voor regelmatig gebruik. Voorschrift voor gebruik: Verwijder de veiligheidssluiting van de hals van het flesje. Draai de dop van het flesje. Knijp in het plastic en druppel 1-2 druppels in het oog. Sluit de fles direct na gebruik. Raak de opening van het flesje niet aan. Raak het oog niet met de plastic druppelaar (dit kan verwondingen veroorzaken).

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar bij kamertemperatuur (onder 25°C).

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees de instructies voor gebruik. Bewaar dit product buiten het bereik van kinderen.

Doseringrestrictie

Eén tot meerdere keren per dag, 1 à 2 druppels per oog. Herhaal indien nodig.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid of allergie voor de ingrediënten. Gedurende zwangerschap of borstvoeding niet gebruiken zonder overleg met uw drogist, apotheker of huisarts. Niet gebruiken bij kinderen onder de 2 jaar. Wanneer de klachten blijven of verergeren, raadpleeg uw drogist, apotheker of huisarts. Gebruik alleen wanneer de veiligheidssluiting onbeschadigd is. Similasan Oogdruppels Nr. 2 mag na opening van de veiligheidssluiting niet langer dan 30 dagen gebruikt worden.

Samenstelling

Samenstelling: Een waterige, met boraat gebufferde oplossing, isotoon gemaakt met natriumnitraat. Conserveermiddel: Zilversulfaat.

Toedieningsvorm

druppels

Richtlijnen

Ce

Contactinformatie

Contactnaam

Similasan AG

Communicatieadres

CH-8916 Jonen, Zwitserland

Contact type

Licentiehouder

Communicatiekanaalgegevens

024-3505258

Type communicatiekanaal

Telefoon

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Unpublished
  3. Similasan Hooikoorts Oogdruppels
Trekpleister logo

back to top