false
Similasan Droge Ogen Oogdruppels
10ml
  1. Home
  2. Unpublished
  3. Similasan Droge Ogen Oogdruppels

Productinformatie

Last van droge en geïrriteerde ogen? Kies de natuurlijke oplossing van Similasan Droge Ogen Oogdruppels.

Droge ogen kunnen ontstaan door een verminderde traanproductie, het gebruik van contactlenzen, als gevolg van het droge ogen syndroom of door veroudering. Door uitdroging worden je ogen pijnlijk en soms branderig. Ook kun je zelfs wisselend wazig zien. Dat voelt natuurlijk vervelend en veroorzaakt veel ongemak tijdens je dagelijkse activiteiten.

Similasan Droge Ogen Oogdruppels helpen je klachten snel te verminderen. Ook geschikt voor contactlensdragers.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 7611760405252, 7611760408093

Houdbaarheid Na Opening
90

Functionele Naam
oogdruppels

Product omschrijving
Similasan Droge Ogen Oogdruppelst 10 MLT

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bevochtigt en dus vermindert irritatie als gevolg van droge ogen.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Geschikt voor regelmatig gebruik. Voorschrift voor gebruik: Verwijder de veiligheidssluiting van de hals van het flesje. Draai de dop van het flesje. Knijp in het plastic druppelaar en druppel 1-2 druppels in het oog. Sluit de fles direct na gebruik. Raak de opening van het flesje niet aan. Raak het oog niet met de plastic druppelaar (dit kan verwondingen veroorzaken). Verwijder de contactlens voordat de druppels gebruikt worden. Zet de lenzen weer in tenminste 15 minuten na het toepassen van de druppels.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar bij kamertemperatuur (onder 25°C).

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees de instructies voor gebruik. Bewaar dit product buiten het bereik van kinderen.

Doseringrestrictie

Eén tot meerdere keren per dag, 1 à 2 druppels per oog. Herhaal indien nodig.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid of allergie voor één van de ingrediënten. Gedurende zwangerschap of borstvoeding niet gebruiken zonder overleg met uw drogist, apotheker of huisarts. Niet gebruiken bij kinderen onder de 2 jaar. Wanneer de klachten blijven of verergeren, raadpleeg uw drogist, apotheker of huisarts. Gebruik alleen wanneer de veiligheidssluiting onbeschadigd is. Similasan Optimoist Oogdruppels mag na opening van de veiligheidssluiting niet langer dan 30 dagen gebruikt worden.

Samenstelling

Samenstelling: Een gebufferde oplossing van water met boraat, isotoon gemaakt met natriumnitraat. Euphrasia officinalis en Atropa belladonna. Conserveermiddel: Zilversulfaat.

Toedieningsvorm

druppels

Richtlijnen

Ce

Contactinformatie

Contactnaam

Similasan AG

Communicatieadres

Chriesiweg 6, CH-8916 Jonen, Zwitserland

Contact type

Licentiehouder

Communicatiekanaalgegevens

www.similasan.nl

Type communicatiekanaal

Website

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Unpublished
  3. Similasan Droge Ogen Oogdruppels
Trekpleister logo

back to top