false
Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Wratten
  5. Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling

Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling

Productinformatie

Geef wratten geen kans! Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling rekent binnen één behandeling razendsnel af met ontsierende wratten. De samenstelling bevriest de wrat, waardoor deze na tien dagen vanzelf van je huid valt.

Het resultaat is een nieuwe, gezonde en gave huid.

De cryotherapie is gemakkelijk te gebruiken. Het is een efficiënte behandeling voor gewone wratten en voetwratten. Na het aanbrengen van de behandeling wordt een blaar gevormd. Na de behandeling valt de wrat er na 10 tot 14 dagen af, waarna je huid onder de wrat zich herstelt. Gebruik het product nooit meer dan vier keer op dezelfde wrat.

Voordelen van Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling:
• Gemakkelijk te gebruiken
• Werkt doelgericht
• Klinisch getest

Scholl SOS Wratten Cryotherapie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

EAN code: 5410036305201

Functionele Naam
SOS Wrattenbehandeling

Specificatie van de inhoud
Bevat: 1 spuitbus van 80ml/53g, en 12 normale applicators + 4 precisie-applicators (16 applicators).

Variant
SOS Wratten Cryotherapie

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN Code-1950

P-zinnen
P210: Verwijderd houden van warmte/ vonken/ pen vuur/ hete oppervlakken. Niet roken
P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten
P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden

H-Zinnen
H220: Zeer licht ontvlambaar gas.
H222: Zeer licht ontvlambare aerosol.
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.
H280: Bevat gas onder druk; kan ontploffen bij verwarming.

Product omschrijving
SCHOLL SOS Wrattenbehandeling 80 milliliter

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
1 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

Medisch Hulpmiddel

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Dimethyl ether, propane, isobutane, Drijfgas: hydrocarbon.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruik het product nooit meer dan 4 keer op eenzelfde wrat.

Eenvoudig gebruik in 5 stappen
Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig voor gebruik.
Houd tijdens de behandeling een horloge of chronometer bij de hand. Bij de naleving van de aangegeven toepassingsperiodes in de gebruiksaanwijzing wordt een veilige en doeltreffende behandeling gegarandeerd.

1. Kies de meest geschikte applicator in functie van de te behandelen wrat, plaats hem in de witte dop door het staafje stevig in de grote inkeping aan de rand te duwen, zoals op de afbeelding wordt weergegeven.
2. Plaats de spuitbus op een beschermde tafel of een stevige ondergrond. Richt de spuitbus niet naar het gezicht, andere lichaamsdelen of kledij. Plaats de dop zoals afgebeeld op de spuitbus zodat het staafje in de doorzichtige koker aan de kant van de spray blijft.
Gebruik het product in een goed geventileerde ruimte en houd ontstekings- of warmtebronnen op een veilige afstand.
3. Houd de spuitbus altijd recht en zoals afgebeeld vast, druk gedurende 5 seconden stevig op de dop. Raak de doorzichtige koker niet aan.
4. Verwijder de dop van de spuitbus, maar let erop dat de applicator blijft ingeduwd. Laat geen vloeistof op uw huid vloeien en houd de spuitbus weg van uw ogen. Het is absoluut noodzakelijk om met de applicator naar onder gericht 15 seconden te wachten, alvorens het product op de wrat aan te brengen.
Op deze manier verzamelt de vloeistof zich aan het uiteinde van het staafje en wordt de vereiste temperatuur voor een doeltreffende behandeling bereikt.
5. Richt de te behandelen zone naar boven. Houd de applicator naar onder gericht en breng het uiteinde van de applicator gedurende 40 seconden voorzichtig aan op de kern van de wrat. Het product mag niet langer dan 40 seconden worden aangebracht. Niet deppen. Gooi de wegwerpapplicator na gebruik weg.

Bereidingsinstructies

LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING AANDACHTIG VOOR GEBRUIK. Houd tijdens de behandeling een horloge of chronometer bij de hand. Bij de naleving van de aangegeven toepassingsperiodes in de gebruiksaanwijzing wordt een veilige en doeltreffende behandeling gegarandeerd. 1. Kies de meest geschikte applicator in functie van de te behandelen wrat , plaats hem in de witte dop door het staafje stevig in de grote inkeping aan de rand te duwen, zoals op de afbeelding wordt weergegeven. 2. Plaats de spuitbus op een beschermde tafel of een stevige ondergrond. Richt de spuitbus niet naar het gezicht, andere lichaamsdelen of kledij. Plaats de dop zoals afgebeeld op de spuitbus zodat het staafje in de doorzichtige koker aan de kant van de spray blijft. Gebruik het product in een goed geventileerde
ruimte en houd ontstekings- of warmtebronnen op een veilige afstand. 3. Houd de spuitbus altijd recht en zoals
afgebeeld vast, druk gedurende 5 seconden stevig op de dop. Raak de doorzichtige koker niet aan. 4. Verwijder de dop van de spuitbus, maar let erop dat de applicator blijft ingeduwd. Laat geen vloeistof op uw huid vloeien en houd de
spuitbus weg van uw ogen. Het is ABSOLUUT NOODZAKELIJK om met de applicator naar onder gericht 15 seconden te
wachten, alvorens het product op de wrat aan te brengen. Op deze manier verzamelt de vloeistof zich aan het uiteinde van het staafje en wordt de vereiste temperatuur voor een doeltreffende behandeling bereikt. 5. Richt de te behandelen zone naar boven. Houd de applicator naar onder gericht en breng het uiteinde van de applicator gedurende 40
seconden voorzichtig aan op de kern van de wrat. Het product mag niet langer dan 40 seconden worden aangebracht. Niet deppen. Gooi de wegwerpapplicator na gebruik weg.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bescherm het product tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het bereik van kinderen houden

Gebruiksbeperkingen

Gebruik het product nooit meer dan 4 keer op eenzelfde wrat. Als u diabetes of een slechte bloedcirculatie hebt, kunt u
voetcomplicaties krijgen. Dit product is NIET GESCHIKT voor diabetici en/of personen met stoornissen in de bloedsomloop. Raadpleeg een arts of een specialist in de gezondheidszorg alvorens uw voetproblemen zelf te behandelen. Waarschuwing: Het verkeerde gebruik van het product met vrijwillige inademing van de inhoud kan gevaarlijk en zelfs
dodelijk zijn. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Gebruik het product alleen volgens de aangegeven voorschriften. Gebruik het product alleen met de applicators die in de verpakking worden meegeleverd. Een foutief gebruik van het product kan tot brandwonden leiden, gezonde weefsels aantasten of blindheid veroorzaken. Elk contact met de ogen vermijden. Alleen voor extern gebruik. Stop het gebruik in geval van irritatie.

Samenstelling

Ingrediënten: Dimethyl Ether, Propane, Isobutane. Drijfgas: Hydrocarbon

Contactinformatie

Contactnaam

Reckitt Benckiser NL Brands B.V.

Communicatieadres

Schiphol Blvd 207, 1118 BH Schiphol NL

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Wratten
  5. Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling
Trekpleister logo

back to top