false
Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes
400ml
 1. Home
 2. Insectenbestrijding
 3. Insectenbestrijding
 4. Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes

Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes

Productinformatie

Roxasect Zilvervisjes Spray bestrijdt zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes effectief en langdurig. De werkzame stoffen verstoren de overdracht van de impuls in de zenuw van het zilvervisje, waardoor het zilvervisje doodgaat.

Ben jij helemaal klaar met al die zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes in je huis? Met Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes pak je deze zilvervisjes effectief en langdurig aan.

De werkzame stoffen permethrin en tetramethrin in deze spuitbus verstoren de overdracht van de impuls in de zenuw van het zilvervisje, waardoor het zilvervisje doodgaat.

De voordelen van Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes:

 • Speciaal voor gebruik in huis

 • Langdurige werking van 4 tot 6 weken


Zilvervisjes leven het liefst in vochtige koele plaatsen, zoals de kelder, toilet, badkamer en de keuken. Het zilvervisje komt veel voor in nieuwbouwwoningen door de nog vochtige muren en het gebruikte hout. De zilvervisjes komen vaak het huis binnen door mee te liften met voedsel, verhuisdozen, meubilair, oude boeken, papier en oude kleding. Zilvervisjes zijn voornamelijk ’s nachts actief en verstoppen zich overdag. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan de insecten snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen.

Tips bij overlast van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes:
 • Zorg voor voldoende ventilatiemogelijkheden in huis, met name in de badkamer en de toilet.

 • Controleer boeken en schilderijen regelmatig op vraatschade.

 • Ovenvisjes komen vaak in ruimtes zoals in de keuken voor. Laat geen etensresten rondslingeren en dicht al je plinten, naden en kieren.


Gebruiksaanwijzing:
 • Richt de spuitdop op de te behandelen plek.

 • Spuit tot de plek zichtbaar vochtig is.

 • Behandel alle schuilplaatsen. Zoals achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur.

 • Gebruik voor moeilijk bereikbare plaatsen, kieren en naden de meegeleverde spuitlans.

 • Behandel nooit grote oppervlakken.

 • Het middel blijft 4 tot 6 weken na bespuiting werkzaam.

 • Indien nodig de behandeling herhalen.


Samenstelling:
Permethrin en Tetramethrin.

EAN code: 8711744033743

Functionele Naam
Spray tegen zilvervisjes

Specificatie van de inhoud
ml

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
1950

P-zinnen
P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden.
P210: P210:Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken.
P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten.
P251: P251:Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden.
P410+P412: P410+P412:Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.
P501: P501:De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-zinnen
EUH208: EUH208:Bevat permethrin (ISO), m-phenoxybenzyl 3-(2.2-dichlorovinyl)-2.2- dimethylcyclopropanecarboxylate(52645-53-1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
H222: H222:Zeer licht ontvlambare aerosol.
H229: H229:Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
H400: H400:Zeer giftig voor in het water levende organismen.
H410: H410:Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Roxasect Spray tegen zilvervisjes 400 ml

Inhoud (Netto)
400 ml

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

GEBRUIKSAANWIJZING (B): Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar zilvervisjes zich schuilhouden. Niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel. Niet toepassen op oppervlaktes (zoals harde vloeren of aanrechtbladen) die schoongemaakt worden met water dat (in)direct geloosd wordt op het oppervlaktewater, om in het water levende organismen te beschermen. Houd of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Het middel blijft 4 tot 6 weken na bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden. Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Wettelijk gebruiksvoorschrift: Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van zilvervisjes in (woon)ruimten. Uitsluitend pleksgewijs toepassen
en direct contact met voedingsmiddelen voorkomen. Niet toepassen op huisdieren en planten. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B. moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Samenstelling

Werkzame stoffen: Permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Insectenbestrijding
 3. Insectenbestrijding
 4. Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes
Trekpleister logo

back to top