false
Roxasect Fruitvliegjesvanger
Fruitvliegjes
  1. Home
  2. Insectenbestrijding
  3. Insectenbestrijding
  4. Roxasect Fruitvliegjesvanger

Roxasect Fruitvliegjesvanger

Fruitvliegjes

Productinformatie

De Roxasect Fruitvliegjesvanger maakt snel en gemakkelijk een einde aan de overlast van fruitvliegjes in je keuken en woonkamer. De fruitvliegjesval werkt direct en is 100% natuurlijk.

Ben jij ook helemaal klaar met die ongewenste fruitvliegjes in jouw huis? Rijpend fruit en etensresten, fruitvliegjes zijn er dol op. Met deze fruitvliegjesval ben je snel van die vervelende fruitvliegjes af.

Wat kun je doen tegen fruitvliegjes?
Fruitvliegjes komen voor wanneer de temperaturen gaan stijgen. Je kunt dan ineens last hebben van een fruitvliegjesplaag. Ze komen op etensresten en overrijp fruit af. De vrouwtjesfruitvlieg zoekt hier de ideale plek om haar eitjes te leggen. Ze legt dan in korte tijd heel veel eitjes. Een fruitvliegenplaag is dus snel geboren.

Onderstaande tips helpen overlast te voorkomen:
• Zorg ervoor dat er voor fruitvliegjes niks lekkers te vinden is: laat (over)rijp fruit niet liggen, maar bewaar het bijvoorbeeld in de koelkast.
• Verwissel regelmatig de vuilniszak en houd ook de vuilnisbak zelf schoon.
• Ruim de vieze vaat en het aanrecht zo snel mogelijk op.
• Laat geen glazen met limonade-, wijn- of bierrestjes staan.
• Houd de keuken schoon en droog.

De voordelen van de Roxasect Fruitvliegjesvanger:
• 100% natuurlijk
• Werkt direct
• Lokaliseert de bron en de hoeveelheid van fruitvliegjes

Hoe gebruik je de Roxasect Fruitvliegjesvanger?
1. Verwijder de plakstrip van het karton.
2. Vouw het karton in elkaar zodat de driehoek ontstaat met aan de binnenkant een lijmlaag.
3. Draai de dop van het flesje.
4. Plaats het flesje vervolgens op de aangegeven cirkel in de kartonnen driehoek.
5. Plaats de driehoek in de nabijheid van fruit.

EAN code: 8711744043551

Functionele Naam
fruitvliegjesvanger

Specificatie van de inhoud
st

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruiksaanwijzing: 1) Verwijder de plakstrip van het karton. 2) Vouw het karton in elkaar zodat een driehoek ontstaat met aan de binnenkant een lijmlaag. 3) Draai de dop van het flesje. 4) Plaats het flesje vervolgens op de aangegeven cirkel in de kartonnen driehoek. 5) Plaats de driehoek in de nabijheid van fruit. Na 45 dagen de driehoek en het flesje vervangen. Gebruikte flesjes weggooien bij het huishoudelijk afval. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet innemen.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

1. Verwijder de plakstrip van het karton 2. Vouw het karton in elkaar zodat de driehoek ontstaat met aan de binnenkant een lijmlaag 3. Draai de dop van het flesje 4. Plaats het flesje vervolgens op de aangegeven cirkel in de kartonnen driehoek 5. Plaats de driehoek in de nabijheid van fruit.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia B.V.

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Insectenbestrijding
  3. Insectenbestrijding
  4. Roxasect Fruitvliegjesvanger
Trekpleister logo

back to top