false
Roxasect Anti-Mieren Poeder
75g
  1. Home
  2. Insectenbestrijding
  3. Insectenbestrijding
  4. Roxasect Anti-Mieren Poeder

Productinformatie

Ben jij helemaal klaar met die ongewenste mieren in huis, op het terras of balkon? Met Roxasect Anti-Mieren Poeder verdwijnen die vervelende mieren snel!

Roxasect anti-mieren poeder is een zeer effectief mierenpoeder, dat zowel mieren als het gehele mierennest doodt, aangezien het poeder door de mieren zelf in het nest wordt meegenomen. Na het in contact komen met het poeder, sterft de mier binnen enkele uren. Het mierenpoeder kan binnen en buiten gebruikt worden.

Het poeder is binnenshuis ook toepasbaar voor de bestrijding van andere kruipende insecten zoals spinnen, vlooien en kakkerlakken. Het poeder is bewezen effectief en tot wel zes weken na toepassing werkzaam. Per strooibeurt is 2 gram voldoende.

Voordelen van Roxasect Anti-Mieren poeder:
• Doodt mieren en het hele mierennest
• Voor binnen en buiten
• Snelle en effectieve bestrijding van mieren
• Binnenshuis ook toepasbaar voor de bestrijding van andere kruipende insecten zoals spinnen
• Bewezen effectief en tot 6 weken werkzaam

Hoe gebruik je Roxasect Anti-Mieren Poeder?
Naden- en kierenbehandeling: dosering 20 g/m². Breng in dunne lagen aan in naden en kieren (onder meubels, in hoeken en andere schuilplaatsen). De behandeling kan worden uitgevoerd tot 2 keer per jaar met een minimuminterval van 6 weken tussen de toepassingen.

Mierennestbehandeling: dosering 2 gram per mierennest. Maximaal 1 behandeling per mierennest, maximaal 5 mierennesten behandelen rond een huis. Breng in dunne lagen aan rond, op en in de mierennestingangen. Om de effectiviteit van de behandeling buitenshuis te optimaliseren, niet toepassen in geval van regen of wind. Om nesten te bereiken gelegen onder terrassen, het product zorgvuldig in scheuren en spleten of tussen de tegelvoegen strooien. Vermijd het wegvloeien van het product.

Werkzame stof: Deltamethrin (gehalte 0,051%)

EAN code: 8711744054953

Functionele Naam
Anti-Mieren Poeder

GHS signaalwoord
Waarschuwing

UN code
3077

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
P102: Buiten het bereik van kinderen houden.
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.
P273: Voorkom lozing in het milieu.
P391: Gelekte/gemorste stof opruimen.
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-zinnen
H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Roxasect Anti-Mieren Poeder 75 gram

Inhoud (Netto)
75 g

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

GEBRUIK INSECTICIDEN MET DE NODIGE VOORZICHTIGHEID. LEES ALTIJD HET ETIKET OF DE BIJSLUITER VOOR GEBRUIK EN RESPECTEER ALLE INSTRUCTIES. ALGEMEEN: Roxasect anti-mieren poeder is een zeer effectief mierenpoeder, dat zowel mieren als het gehele mierennest doodt, aangezien het poeder door de mieren zelf in het nest wordt meegenomen. Na het in contact komen met het poeder, sterft de mier binnen enkele uren. Het mierenpoeder kan binnen en buiten gebruikt worden. Het poeder is binnenshuis ook toepasbaar voor de bestrijding van andere kruipende insecten zoals spinnen, vlooien en kakkerlakken. Het poeder is bewezen effectief en tot wel 6 weken na toepassing werkzaam. Per strooibeurt is 2 gram voldoende. Om de effectiviteit van de behandeling buitenshuis te optimaliseren, niet toepassen in geval van regen of wind. Om nesten te bereiken gelegen onder terrassen, het product zorgvuldig in scheuren en spleten of tussen de tegelvoegen strooien. Vermijd het wegvloeien van het product. Voor de volledige gebruiksaanwijzing en veiligheidsaanbevelingen zie binnenzijde.

Belangrijk

Samenstelling

Werkzame stfo: deltamethrin (CAS N° 52918-63-5). Gehalte: 0,05%.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Insectenbestrijding
  3. Insectenbestrijding
  4. Roxasect Anti-Mieren Poeder
Trekpleister logo

back to top