false
Robijn Zwitsal Geurbuiltjes
3 stuks
 1. Home
 2. Baby en Kind
 3. Babyverzorging
 4. Babyhaartjes, Bad & Douche
 5. Robijn Zwitsal Geurbuiltjes

Robijn Zwitsal Geurbuiltjes

3 stuks

Productinformatie

Robijn Zwitsal Geurbuiltjes zorgen voor een heerlijke Zwitsalgeur in je kledingkast, sporttas of auto!

Elk geurbuiltje bevat speciale parfumparels die tot wel zes weken lang de heerlijke, zachte Zwitsalgeur verspreiden.

De voordelen van Robijn Zwitsal Geurbuiltjes:
• Gebruik Robijn Zwitsal Geurbuiltjes met de vertrouwde zachte Zwitsalgeur
• De builtjes zijn ideaal voor in je kledingkast
• De geurbuiltjes geven een heerlijke frisheid die wel zes weken lang blijft
• Elk pakje geurbuiltjes bevat drie sachets gevuld met parfumparels
• De geurzakjes zijn ook te gebruiken in je sporttas of auto

Gebruik de builtjes bijvoorbeeld in je kledingkast door ze aan een kledinghanger te bevestigen of door ze tussen je kleding te plaatsen. Zo worden je zintuigen op een aangename manier geprikkeld zodra je je kledingkast opent. Dat is een heerlijk begin van je dag.

Deze geurbuiltjes met Zwitsal zijn ook uitermate geschikt voor de babykamer. Zo ruiken de kleertjes van je baby ook na het wassen nog langdurig heerlijk zacht en fris.

EAN code: 8712561531115, 8710402279264, 8711700522540

Functionele Naam
robijn-zwitsal-geurbuiltjes

Variant
Zwitsal Geur

GHS signaalwoord
Niet van toepassing

P-zinnen
P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden.
P302: BIJ CONTACT MET DE HUID:
P302+P352: P302+P352:Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen.
P305: BIJ CONTACT MET DE OGEN:
P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
P313: Een arts raadplegen
P332: Bij huidirritatie:
P332+P313: P332+P313:Bij huidirritatie: een arts raadplegen.
P337: Bij aanhoudende oogirritatie:
P337+P313: P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.
P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen
P351: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten
P352: Met veel water en zeep wassen

H-Zinnen
H315: H315:Veroorzaakt huidirritatie.
H319: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Robijn Geurbuiltje Zwitsal 3ST 6x

Inhoud (Netto)
3 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: 15-30% parfum

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Leg de Robijn geurbuiltjes bij uw kleding in de la, op de plank in de kast, of hang de geurbuiltjes in uw kast waarbij u gebruik kunt maken van de opening in het geurbuiltje.

Bereidingsinstructies

Leg de Robijn geurbuiltjes bij uw kleding in de la, op de plank in de kast, of hang de geurbuiltjes in uw kast waarbij u gebruik kunt maken van de opening in het geurbuiltje.Leg de Robijn geurbuiltjes bij uw kleding in de la, op de plank in de kast, of hang de geurbuiltjes in uw kast waarbij u gebruik kunt maken van de opening in het geurbuiltje.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol, Coumarin.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland B.V.

Communicatieadres

Rotterdam

Contact type

Licentiehouder

Reviews

Robijn Zwitsal Geurbuiltjes heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 43.
Rated 4 van de 5 door uit Leuke geurbuiltjes Dit product is door mijn dochter getest in de babykamer. Het zijn leuke geurbuiltjes, zien er schattig uit en geven een subtiele geur af. Handig voor bij de babykleertjes. Getest voor Robijn.
Datum plaatsing: 2019-01-27
Rated 4 van de 5 door uit Ruikt lekker Ik heb deze kregen om te testen via Unilever. Goed produkt wel baby geur
Datum plaatsing: 2019-01-27
Rated 4 van de 5 door uit Praktische geurbuiltjes Ik heb dit product ontvangen om te testen. Ik heb een builtje tussen het beddengoed in de kast gelegd en een builtje opgehangen in de hangkast. het beddengoed ruikt heerlijk door het builtje, ook als je de kast open doet ruik je de heerlijke subtiele zwitsal geur.ook erg makkelijk dat je de builtjes aan een hangertje op kunt hangen. ik weet nog niet hoe lang ze blijven geuren.
Datum plaatsing: 2019-01-26
Rated 5 van de 5 door uit Goede geurzakjes Ik heb deze geurbuideltjes van Robijn gekregen om te testen en ik ben er heel blij mee. Ik heb ze in de kledingkast van mijn kindje liggen en het ruikt heerlijk fris. De geur blijft ook lang hangen. Na een paar weken is de geur uit de zakjes nog niet vervlogen.
Datum plaatsing: 2019-01-25
Rated 4 van de 5 door uit Lekker geurtje Ik ben door Zwitsal gevraagd om dit product te testen. De zakjes verspreiden een lekkere geur en zijn handig in gebruik. Ik moet wel zeggen dat ik de geur in het begin sterker rook dan nu na een aantal dagen.
Datum plaatsing: 2019-01-25
Rated 4 van de 5 door uit Lekker Wij hebben dit product van Robijn gekregen om te testen
Datum plaatsing: 2019-01-25
Rated 4 van de 5 door uit Heerlijke geur Ik had voor gebruik niet verwacht dat ik dit product vaker zou gaan gebruiken. De geur is niet te overheersend als ik had gedacht. Het laat Juist een heerlijke fijne geur achter! Ik heb dit product van Robijn ontvangen om te testen en te reviewen.
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijke geur Ik heb dit product van Robijn gekregen om te testen. Ik ben er erg blij mee. Het geeft een lekkere, maar subtiele geur af en je kleding ruikt echt lekker fris! Zeker een aanrader!
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 5 van de 5 door uit Ruikt heerlijk! Ik heb dit product gekregen van Robijn om te testen. Heerlijk deze geurbuiltjes! Ik heb hem in de kast van mijn zoontje gehangen en iedere keer als ik hem open doe komt de Zwitsal geur me tegemoet. Zeker een aanrader om de kleertjes ook lekker te laten geuren.
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 5 van de 5 door uit Robijn Zwitsal Geurbuiltjes Ik heb dit product gekregen van Robijn om te mogen testen. Ik werd enthousiast en benieuwd toen ik dit zag... Ik wist niet dat dit op de markt was. Ik heb 1 zakje meteen in mn kleding kast gelegd en de volgende dag rook mijn kast heerlijk naar de vertrouwde Zwitsal geur! Na een paar dagen wordt de geur wel minder, maar als je het zakje tussen je handen wrijft, komt de geur weer vrij. Super!
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 4 van de 5 door uit Ruikt heel lekker Zwitsal is een heerlijke geur natuurlijk, maar één zakje vond ik niet een hele overheersende geur afgeven die je van ver kan ruiken. Je moet dus meerdere zakjes in je kast leggen om de geur goed te ruiken. Wel een slim product! *Heb dit product gekregen van Robijn om te testen.
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 4 van de 5 door uit de geur van Zwitsal Ik heb dit product van Unilever gekregen om te testen. Als je de geur van Zwitsal houdt, dan zijn de deurzakjes ideaal, ik vind de geur wel lekker, maar doet mij wel aan baby's denken, dus persoonlijk vind ik ze niet zo fijn om in mijn kledingkast te leggen, maar mijn dochter is er erg blij mee ;)
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijke frisse geur! Ik heb dit product gekregen van Robijn om te testen. Ik heb het product in de lade gelegd en elke keer als ik die open ruikt het heerlijk. De geur is mild en niet te heftig, maar net sterk genoeg om de kast lekker te laten ruiken. Zeker een product dat ik vaker zal gebruiken.
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 4 van de 5 door uit Ruikt heerlijk Ik heb dit product vanuit Robijn ontvangen om te testen. Fijne subtiele Zwitsalgeur en makkelijk op te hangen. Ik heb er een in de kast gehangen van mijn dochter en een in een la met ondergoed e.d en het valt me op dat ze in een afgesloten kast/la beter hun werk doen dan in een open kast.
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 5 van de 5 door uit Frisse geur Ik heb dit product van Unilever ontvangen om te testen. De builtjes zorgen ervoor dat mijn kleding fris blijft ruiken en gaan lang mee. Aanrader!
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 4 van de 5 door uit heerlijke geur Ik heb dit product van unilever gekregen om te testen. Deze geurbuiltjes met de herkenbare zwitsal-geur houden de kleding in de kast van mijn kind heerlijk fris. Nadeel is dat het best sterk ruikt en niet geschikt is voor mannenkleding/-kasten.
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 4 van de 5 door uit Robijn Zwitsal Geurbuiltjes Ik heb dit product gekregen van Robijn om te testen. Ik heb de geurbuiltjes getest in mijn kledingkast en de kast ruikt heerlijk naar Zwitsal. De geur blijft ook goed hangen.
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijk! Ik heb dit product gekregen van robijn om te testen. Het zijn heerlijke ruikende zakjes die de hele kamer of kast lekker laat ruiken! Echt een aanrader!
Datum plaatsing: 2019-01-23
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijke geur Ik heb dit product vanuit Robijn ontvangen om te testen. Fijne subtiele geur die lang blijft werken. Ben erg tevreden over deze zakjes. Erg lekker in de kast om de was de lekkere zwitsal geur te blijven behouden. Ik koop ze al enkele jaren en ben groot fan.
Datum plaatsing: 2019-01-23
Rated 5 van de 5 door uit super Ik heb dit product gekregen van Unilever om te testen. Ik heb deze geurbuiltjes in mijn kledingkasten gelegd. Ik ben er super tevreden over. Zodra je de kledingkasten opentrekt komt de geur je tegemoet. Het is geen overheersende geur, maar gewoon een prettige geur. Naar mijn idee blijft de was zo ook lekker lang fris ruiken.
Datum plaatsing: 2019-01-23
Rated 5 van de 5 door uit Ruikt lekker! Ik heb deze geurzakjes mogen testen voor Robijn. Standaard liggen en hangen deze in mijn kast, zodat er een frisse geur vrijkomt als ik de deuren openschuif. En dan de vertrouwde geur van Zwitsal, een feestje! Houd er wel rekening mee dat de kleren die het zakje (bijna) raken er echt naar gaan ruiken.
Datum plaatsing: 2019-01-23
Rated 5 van de 5 door uit Goed Product Ik heb dit product gekregen van Robijn om te testen. Lekker in de klerenkast leggen en je hebt heerlijke frisse kleding. Prima Product.
Datum plaatsing: 2019-01-23
Rated 5 van de 5 door uit Top product Robijn heeft mij dit product ter beschikking gesteld om te testen en reviewen. Geen kinderen in huis, maar toch blij verrast met dit product. De aangename en subtiele geur die de geurzakjes afgeven geven een fijne reuk aan kledingkast en kleding.
Datum plaatsing: 2019-01-22
Rated 5 van de 5 door uit Robijn geurbuideltjes Ik heb deze robijn geurbuideltje gekregen van robijn om te mogen testen. Ik ben er echt heel enthousiast over heb ze in de kleding kast gehangen, heerlijk de hele wast ruikt erna naar het lekkere Zwitsal geurtje, ik zal deze zakjes blijven gebruiken want je blijft het lekker lang ruiken.
Datum plaatsing: 2019-01-22
Rated 4 van de 5 door uit Heerlijke geurend Voor robijn hebben wij dit product getest, heerlijk geurend. Het is alsof ik weer terug in de tijd ga met de herkenbare babygeur
Datum plaatsing: 2019-01-21
Rated 4 van de 5 door uit Subtiele Zwitsal-geur Ik mocht dit product testen van Robijn. Omdat wij nog kleine kinderen in huis hebben, is de Zwitsal-geur heel fijn. Ik kan me voorstellen als je geen kleine kinderen meer hebt, dat het dan niet perse een geur is die je in huis wilt hebben. Ik heb een builtje in de kast van onze jongste gelegd: Het ruikt subtiel fris naar Zwitsal.
Datum plaatsing: 2019-01-21
Rated 3 van de 5 door uit geurbuiltjes voor je kledingkast Ik heb deze geurbuiltjes van Robijn gekregen om te testen. Ik ben begonnen in de kledingkasten. De geur verspreidt zich goed, maar mijn man wil ze niet tussen zijn kleding hebben. Ook op de badkamer tussen de handdoeken wilde hij ze niet hebben. Nu ligt er een in mijn eigen kledingkast en op de logeerkamers.
Datum plaatsing: 2019-01-21
Rated 4 van de 5 door uit Heerlijke geur! Product ontvangen van robijn om te testen. De geurzakjes ruiken erg lekker en geven de kast van mijn zoontje de vertrouwde Zwitsal geur! Heerlijk als ik zijn kast open doe.
Datum plaatsing: 2019-01-20
Rated 3 van de 5 door uit Lekker geurend Dit product van robijn gekregen om te testen. De zakjes in de handdoekla gelegd, de kast ruikt iedere keer bij het openen lekker fris. De handdoeken zijn lekker geurend zoals je van Zwitsal kent. Ik vind de zakjes niet nodig als je een goed geurend wasmiddel/wasverzachter gebruikt.
Datum plaatsing: 2019-01-20
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijk Ik test dit product voor Robijn. Heerlijke geurzakjes die echt naar zwitsal ruiken. Het is lekker om in de kast van je baby te hangen of in een bewaardoos met kleertjes. Ik zou dit product ook kopen.
Datum plaatsing: 2019-01-19
 • y_2022, m_8, d_9, h_20
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.32
 • cp_2, bvpage2n
 • co_hasreviews, tv_0, tr_43
 • loc_nl_NL, sid_772010, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 185ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Baby en Kind
 3. Babyverzorging
 4. Babyhaartjes, Bad & Douche
 5. Robijn Zwitsal Geurbuiltjes
Trekpleister logo

back to top