false
Robijn Perfecte Match 3-in-1 Wascapsules Pakket
3 stuks
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Wasmiddel
  5. Robijn Perfecte Match 3-in-1 Wascapsules Pakket

Robijn Perfecte Match 3-in-1 Wascapsules Pakket

3 stuks

Productinformatie

Het Robijn Perfecte Match 3-in-1 Wascapsules Pakket bestaande uit Robijn Color, Black Velvet en Stralend Wit, wast je gekleurde, zwarte en witte was schoon, houdt je kleding langer mooi en geeft je was een langdurige frisse geur.

Robijn 3-in-1 wascapsules zijn speciaal ontwikkeld als wasmiddel voor al je gekleurde, zwarte en witte was. Ze zijn makkelijk in gebruik en houden je kleding lang mooi. De capsules wassen je kleding stralend schoon, zonder kleuren te vervagen. Ze geven je was een heerlijke geur, zoals je van Robijn gewend bent.

Eventuele resten van capsules op kleding verwijder je eenvoudig door met warm water af te spoelen. Voorwassen is niet nodig. Doe niet te veel was in de wasmachine. Stel de capsules niet bloot aan hitte, vocht of zonlicht. Op de capsules is een bitter smakende stof aangebracht, zodat kinderen het niet per ongeluk opdrinken. Was je handen na gebruik van de capsules.

Over Robijn
Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt.

Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren geniet, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter.

Het motto van Robijn is al jaren: 'Wat mooi is, moet mooi blijven'. Met Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.

EAN code: 8710604783736

Functionele Naam
Mixed

Specificatie van de inhoud
3x24.5ml

GHS signaalwoord
Waarschuwing

Volledige Omschrijving
Robijn perfecte match 3pc Cap 1x

Medische informatie

Actief bestanddeel

N. VERMEULEN

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Contactinformatie

Contact type

Licentiehouder

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Wasmiddel
  5. Robijn Perfecte Match 3-in-1 Wascapsules Pakket
Trekpleister logo

back to top