false
Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel
2 x 1400ml
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Wasmiddel
 5. Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel

Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel

2 x 1400ml

Productinformatie

Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel verrijkt met Color Serum houdt kleuren langer mooi. Het vloeibare wasmiddel zorgt voor langdurige frisheid.

Kenmerken van Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel:
• Verrijkt met Color Serum
• Extra geconcentreerd, dus beter voor het milieu
• Goed voor 40 wasbeurten
• Speciaal voor de gekleurde was
• Voor alle 15, 30, 40 en 60 graden was

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals alle geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kan je in geuren en kleuren van dit soort momenten genieten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van een net gewassen jeans of gaan slapen in een schoon bed, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kan genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten.

Met het vernieuwde wasmiddel met Color Serum geniet je langer van stralende kleuren. Het Color Serum zorgt ervoor dat kleuren langer mooi blijven, omdat het pillen en pluizen uit kleding verwijdert. Zo kun je langer genieten van een stralend gekleurde was. Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten.

EAN code: 8710522782613

Functionele Naam
Vloeibaar Wasmiddel

Specificatie van de inhoud
2x1400ML

Volledige Omschrijving
Robijn WM K&K Color 1.4L 2x

Commerciële Benaming
Robijn Vloeibaar Wasmiddel

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

5-15%: Anionogene oppe rvlakte-actieve stoffen / Agents de su rface anioniques.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

• Voor alle bonte en gekleurde was op 15-30-40 ⁰C. • Lees het wasetiket in de kleding. • Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. • Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte. • Dit wasmiddel kunt u voor alle textielsoorten gebruiken, behalve voor wol en zijde. Gebruik hie rvoor Robijn Wol & Fijn.

Belangrijk

Gebruiksbeperkingen

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen

Samenstelling

5-15%: Anionogene oppe rvlakte-actieve stoffen / Agents de su rface anioniques.

Reviews

Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel heeft als beoordeling 4.7 van de 5 door 174.
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijke neutrale maar frisse geur Echt een favoriet van Robijn. De geur is neutraal dus voor mannen en vrouwen lekker. Huis ruikt lekker fris en de geur blijft lang hangen. Dank Robijn voor het testen!
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 4 van de 5 door uit Frisse was Ik heb dit product van Robijn ontvangen om te testen. Het wasmiddel is handig in gebruik en is niet veel van nodig per wasbeurt. Het zorgt voor een schone en fris ruikende was.
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 4 van de 5 door uit Ideaal wasmiddel Dit product kreeg ik van Robijn om te testen. Het is voor mij het ideale wasmiddel, zuinig in gebruik, goede geur en goed voor alle gekleurde was. Prima te combineren met diverse wasverzachters van Robijn.
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Robijn Ik heb dit product gekregen van Robijn om te testen. Zoals altijd met Robijn een heel fijn product; je was ruikt fris en schoon, vlekken zijn nergens meer te bekennen (zelfs hardnekkige babyvlekken).
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Heel fijn product! Ik heb dit product gekregen van Robijn om te testen. Het is een fijn wasmiddel voor de meeste soorten was. Alles is na gebruik mooi schoon en de was ruikt heerlijk, De geur blijft ook lang hangen. Ook van mijn huisgenoten krijg ik vaak te horen dat hun was en beddengoed zo lekker ruikt als ze het gebruiken!
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 4 van de 5 door uit Prima wasmiddel Ik heb dit product ontvangen om te testen. Het is een klassieker van Robijn, gewoon een heerlijk frisse geur, niet overdreven. Het voordeel vind ik dat het klein en krachtig is dus dat je er niet veel van nodig hebt. Met dit wasmiddel wordt mijn wasgoed goed schoon, ook op lagere temperaturen, de kleuren blijven goed behouden.
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Fijn wasmiddel Ik heb dit product van robijn gekregen om te testen. Dit wasmiddel maakt al mijn kleren goed schoon en de geur is heerlijk. Ook de verpakking is erg leuk en past goed bij de geur. Het doseren gaat gemakkelijk. Ik zou dit product zeker aanraden!
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 4 van de 5 door uit robijn Ik heb dit product gekregen van robijn om te testen. De geur blijft lekker hangen en is niet te overheersend. De kleding wordt goed schoon en je hebt er niet veel van nodig. Fan van deze producten.
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Frisse geur Ik heb dit wasmiddel van Robijn gehad om te testen, maar zelf koop ik deze ook regelmatig. De geur is heerlijk fris en blijft lang hangen. Het middel zorgt goed voor je kleren en dat vind ik altijd erg belangrijk. Daarnaast doet het middel ook zn werk bij lage temperaturen, kortom een aanradertje!
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 4 van de 5 door uit Fijn wasmiddel Ik heb dit product van Robijn gekregen om te testen. Het ruikt heerlijk en je hebt niet veel nodig per wasbeurt. Maakt goed schoon, aanrader!
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 4 van de 5 door uit Fijn product! Ik heb dit product gekregen van Robijn om te testen. Ik ben erg tevreden met dit product. Het ruikt lekker fris en maakt de gekleurde was goed schoon. De kleuren van kleding blijven mooi van kleur. Er is maar een beetje nodig voor een mooi en schoon resultaat. Ook de fles is handig in gebruik.
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Fijn wasmiddel Ik heb dit product ontvangen van Robijn om te testen. Het is een fijn wasmiddel dat de kleding goed schoonmaakt en van een fijne geur voorziet. Zeker een aanrader.
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Top product! Ik heb dit artikel gekregen om te testen en het beviel mij erg goed. Ik gebruik de Robijn color serie erg graag, de kleur blijft mooi. De artikelen ruiken fris, ook al zet je een kort programma aan. Het is gewoon super makkelijk en fijn in gebruik.
Datum plaatsing: 2021-01-03
Rated 4 van de 5 door uit Heerlijke wasmiddel Ik heb dit product van Robijn gekregen om te testen. Ik ben erg fan van deze wasmiddel. Het maakt me kleding goed schoon en laat het heerlijk fris ruiken. Ik zou dit product zeker aanbevelen!
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Robijntje Ik heb dit product van Robijn gekregen om testen. Dit is het standaard wasmiddel dat ik normaal gebruik, vind het echt heerlijk en doet me altijd aan frisse schone was denken. Geur blijft lang hangen en is niet te overheersend.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Schoon en fris. Ik heb dit product van Robijn gekregen om te testen. Mijn kleding is weer perfect schoon en ruikt heerlijk fris. Echt een aanrader.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijk wasmiddel! Ik heb dit product van Robijn gekregen om te testen en ben eigenlijk zoals altijd mega tevreden over Robijn. Het behoudt de kleuren van de kleding en zorgt ervoor dat het heerlijk schoon en fris uit de wasmachine komt. Sowieso een aanrader!
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Klein Krachtig Lekker Fris Wij hebben dit product gekregen van Robijn om te testen. Een heerlijk, fris geurende was na gebruik van dit wasmiddel. De was blijft zo ruiken in de kast. Gekregen om te testen, maar zeker iets om aan te schaffen.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 4 van de 5 door uit fijn van robijn Ik heb dit product gekregen van unilever om te testen. Een fijne kleine, makkelijk schenkbare verpakking en goed te doseren.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Fijn wasmiddel Ik heb dit wasmiddel ontvangen van Robijn om te testen en ben er erg tevreden over. De was is mooi schoon en ruikt lekker. De geur blijft ook lang in je kleding hangen, terwijl je per wasbeurt maar weinig van het middel hoeft te gebruiken. Ook de verpakking is handzaam, ik ben een trouwe gebruiker:)
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit heerlijk Ik heb dit product van unilever ontvangen om te testen. Ik ben erg enthousiast over dit wasmiddel van Robijn. Wast goed schoon, ruikt heerlijk en de geur blijft ook lekker in de kleren zitten. Ik hou ervan. Je hebt er ook niet veel van nodig om toch schone kleding te hebben. Zelfs nu ik steeds vaker op lage temperatuur was is de was goed schoon.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Robijn wasmiddel Ik heb dit product gekregen van Robijn om te testen. Ik ben erg tevreden over dit product. Het ruikt lekker en maakt de was goed schoon. De kleuren van kleding blijven mooi van kleur en je hebt maar een beetje nodig voor een mooi en schoon resultaat.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit mooi schoon Ik heb dit product gekregen om te testen. Ik gebruik al heel lang Robijn, omdat ik daar geen huiduitslag van krijg. Ook deze variant ruikt lekker en de was wordt goed schoon. Ik zou dit product zeker aanraden.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Fijn wasmiddel! Heel erg lekker geurende wasmiddel! Handige verpakking, schenkt goed en lekt niet. Ook wordt de was goed schoon. Gebruik het al jaren! Ik heb dit product van Robijn ontvangen om te testen.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit de was mooi schoon en ruikt heerlijk Ik ben erg tevreden met dit product dat ik heb mogen testen van Robijn. Ik gebruik dit wasmiddel al jaren voor onze gekleurde was. Robijn ruikt altijd lekker en maakt de was goed schoon. De kleuren van kleding blijven mooi van kleur en je hebt maar een beetje nodig voor een mooi en schoon resultaat.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 4 van de 5 door uit Top! Ik heb dit product van Robijn gekregen om te testen. Het voordeel is dat je weinig nodig hebt, dus ze fles gaat lang mee. Het ruikt heerlijk en de was wordt goed schoon.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Vertrouwd product voor gekleurde was Ik heb dit product gekregen om te testen: Goed geconcentreerd geurend kleurwasmiddel wat ook de vervelende pluisjes verwijderd.De kleur blijft goed behouden.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Top product Ik heb dit product van Robijn ontvangen om te testen en ik ben er ontzettend blij mee. Het heeft een heerlijke geur en mijn was wordt er goed schoon van. Verder vind ik het fijn dat het geen grote verpakking is.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 4 van de 5 door uit Klassieke color wasmiddel van Robijn Ik heb dit product van Robijn gekregen om te testen. Het is de klassieke color wasmiddel van Robijn. Doet waar ie voor bedoeld is, je was schoonmaken. Ruikt lekker fris en niet nodig om heel veel erin te doen, dit is zonde. Fijn dat aan de zijkant word aangegeven hoeveel wasjes er nog mee gedaan kunnen worden.
Datum plaatsing: 2021-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Ruikt lekker Ik heb dit wasmiddel van Robijn gehad om te testen.Ik ben zeer tevreden over dit product. Het was de was goed schoon de kleuren blijven mooi. En ruikt erg lekker. Zeker een aanrader.
Datum plaatsing: 2021-01-02
 • y_2021, m_10, d_24, h_19
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
 • cp_2, bvpage2n
 • co_hasreviews, tv_0, tr_174
 • loc_nl_NL, sid_5196633, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 137ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Wasmiddel
 5. Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel
Trekpleister logo

back to top