false
Prioderm Puur & Krachtig Lotion
100ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Prioderm Puur & Krachtig Lotion

Prioderm Puur & Krachtig Lotion

100ml

Productinformatie

Prioderm Puur & Krachtig Lotion doodt hoofdluizen en neten door verstikking en uitdroging. De lotion bevat geen pesticiden (er is dus minder kans op de ontwikkeling van resistentie) en heeft een inwerktijd van 15 minuten.

De lotion is geschikt voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid.

Tweevoudige werking bij het doden van hoofdluizen
Prioderm Puur & Krachtig bestaat uit twee vloeistoffen die je vóórdat je het voor het eerst gebruikt moet mengen.

De actieve vloeistof bestaat uit de speciaal ontwikkelde Prosil-substantie en een luizenbeschermingsfactor (LPF). De gepatenteerde Prosil-substantie is speciaal toegevoegd aan Prioderm Puur & Krachtig omdat het een maximaal effect heeft op het bestrijden van hoofdluizen. Het mengsel heeft een dubbele werking:

1. het blokeert de luchtwegen van de hoofdluis
2. het verdroogt en verschrompelt de huid van de hoofdluis al na 5 minuten

Voor een maximale bescherming tegen nieuwe hoofdluizen bevat Prioderm Puur & Krachtig LPF. Deze luizenbeschermingsfactor maakt je haar onaantrekkelijk voor nieuwe hoofdluizen. Haar dat is behandeld en gewassen met Prioderm Puur & Krachtig heeft minder kans op herbesmetting met nieuwe hoofdluizen en is na de behandeling niet vettig. Prioderm Puur & Krachtig Lotion beschermt tot drie dagen tegen een nieuwe besmetting.

Let op! De nawerking komt te vervallen op het moment dat er wordt gezwommen in chloorhoudend water of als je haar tussentijds wordt gewassen met een shampoo.

EAN code: 8712207080199

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Prioderm Puur & Krachtig Lotion
Trekpleister logo

back to top