false
PLAYMOBIL Super 4 9001 Koningsland Draak Met Alex
  1. Home
  2. PLAYMOBIL Super 4 9001 Koningsland Draak Met Alex

PLAYMOBIL Super 4 9001 Koningsland Draak Met Alex

Productinformatie

Het Koningsland is het terrein van prins Alex. Maar wat is dat? Tovenaar Grimmagus heeft in PLAYMOBIL Super 4 9001 Koningsland Draak Met Alex de grote draak van Ridderland onder zijn controle gekregen.

Daar moet prins Alex snel wat aan doen! Maar dat is niet gemakkelijk, want de ogen van de draak gloeien gevaarlijk rood op. Maar Alex neemt elke uitdaging aan.

Helemaal geweldig! De grote draak van Koningsland heeft een cool led-knipperlicht en je kunt een poppetje als ruiter op zijn rug zetten.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

EAN code: 4008789090010

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. PLAYMOBIL Super 4 9001 Koningsland Draak Met Alex
Trekpleister logo

back to top