false
PLAYMOBIL City Life 6659 Röntgenkamer
  1. Home
  2. PLAYMOBIL City Life 6659 Röntgenkamer

PLAYMOBIL City Life 6659 Röntgenkamer

Productinformatie

Daar is de patiënt! Maak een röntgenfoto om te ontdekken wat er aan de hand is. Je beleeft het in de PLAYMOBIL City Life 6659 Röntgenkamer.

Plaats het röntgentoestel aan het hoofd- of voeteneinde van de behandeltafel. Het toestel is zwenkbaar en kan één keer rond zijn eigen as draaien. In de laden van de kast leg je alle chirurgische instrumenten en tubes. Aan de achterkant van de monitor sluit je de de kabel van het echografieapparaat aan. Inclusief leuke pleisters voor de wonden van de patiëntjes.

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

EAN code: 4008789066596

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. PLAYMOBIL City Life 6659 Röntgenkamer
Trekpleister logo

back to top