false
Persil Color 4-in-1 Discs
15 stuks
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Wasmiddel
  5. Persil Color 4-in-1 Discs

Persil Color 4-in-1 Discs

15 stuks

Productinformatie

Persil Color 4-in-1 Discs zorgen voor een stralend schone was. De wasmiddelcapsules garanderen een perfect schoon en hygiënisch wasresultaat.

De Deep Clean Plus Technology dringt diep door in de vezels en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken. Het Active Fresh Effect in dit wasmiddel zorgt ervoor dat onaangename geurtjes verdwijnen, zo blijft je wasgoed langdurig fris waardoor kleding blijft ruiken alsof het pas gewassen is.

De wasmiddelcapsule reinigt vlekken op een krachtige manier en is tegelijkertijd zacht voor de stof. Regelmatig gebruik van dit wasmiddel beschermt de vezels tegen pilling (het uitsteken van de vezels), wat betekent dat je favoriete kledingstukken zo lang mogelijk mooi blijven.

De voordelen van Persil Color 4-in-1 Discs:
• Eenvoudig in gebruik: plaats de wascapsule in de trommel en doe daarna het wasgoed erin
•De discs zorgen niet alleen voor een schone was maar ook voor een schonere wereld, ze worden geleverd in een 100% recyclebare verpakking
• Geen risico om te veel te gebruiken dankzij de perfecte voordosering

Hoe gebruik je Persil Color 4-in-1 Discs?
De Persil wascapsules zijn geschikt voor alle waterhardheidniveaus. Gebruik 1 disc voor was lichter dan 4,5 kilogram en 2 discs voor was zwaarder dan 4,5 kilogram.

Gebruik Persil Color 4-in-1 Discs veilig:
• Leg de disc als eerste in de wasmachine, leg vervolgens de was er bovenop en stel de juiste temperatuur in.
• Houd de capsules buiten het bereik van kinderen.
• Vermijd contact met je ogen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen. Indien mogelijk, blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen.
• Deksel goed sluiten na gebruik.
• Niet doorslikken. Na inslikken de mond spoelen. Geen braken opwekken. Onmiddellijk een arts raadplegen.
• Gebruik met droge handen.
• Niet snijden, knippen of doorboren.

EAN code: 5410091760830

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Wasmiddel
  5. Persil Color 4-in-1 Discs
Trekpleister logo

back to top