false

Persberichten


Contact

Heb je een persvraag en/of -verzoek mail dan naar pers@nl.aswatson.com. Wij doen ons best om hier zo snel mogelijk op terug te komen.
Heb je een dringende deadline? Dan vragen we je om telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer +31 318 579 597.

Kruidvat en Trekpleister bontvrij dankzij speelgoedmuis

Kruidvat en Trekpleister van A.S. Watson Health & Beauty Benelux sluiten zich aan bij de internationale Fur Free Retailer. Dit heeft Bont voor Dieren vandaag bekendgemaakt. Bont voor Dieren maakt onderdeel uit van het Fur Free Retailer programma. Kruidvat en Trekpleister hanteerden altijd al een zero tolerance beleid voor producten met bont, maar een ingekochte speelgoedmuis voor katten bleek toch gemaakt van konijnenbont... 

Lees het bericht

Vernieuwde Trekpleister Amsterdam viert feestelijke heropening

Trekpleister Amsterdam ondergaat een complete make-over. De vernieuwde winkel aan de Bezaanjachtplein 265 opent haar deuren aanstaande dinsdag 10 maart om 09:00 uur. Vanaf dat moment zijn klanten uit Amsterdam en omstreken hier weer van harte welkom. In de gerestylede drogisterij bieden de  medewerkers de helpende hand op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ter ere van de heropening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.
 
Lees het bericht

Vernieuwde Trekpleister Den Haag viert feestelijke heropening

Trekpleister Den Haag ondergaat een complete make-over. De vernieuwde winkel aan de Simon Carmiggelshof 258 opent haar deuren aanstaande woensdag 4 maart om 08:00 uur. Vanaf dat moment zijn klanten uit Den Haag en omstreken hier weer van harte welkom. In de gerestylede drogisterij bieden de medewerkers de helpende hand op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ter ere van de heropening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.
 
Lees het bericht

Vernieuwde Trekpleister Noordwijk viert feestelijke heropening

Trekpleister Noordwijk ondergaat een complete make-over. De vernieuwde winkel aan de Kerkstraat 20 opent haar deuren aanstaande dinsdag 3 maart om 09:00 uur. Vanaf dat moment zijn klanten uit Noordwijk en omstreken hier weer van harte welkom. In de gerestylede drogisterij bieden de medewerkers de helpende hand op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ter ere van de heropening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.
 
Lees het bericht

Vernieuwde Trekpleister Ridderkerk viert feestelijke heropening

Trekpleister Ridderkerk ondergaat een complete make-over. De vernieuwde winkel aan de Vechtstraat 1 opent haar deuren aanstaande woensdag 12 februari om 08:30 uur. Vanaf dat moment zijn klanten uit Ridderkerk en omstreken hier weer van harte welkom. In de gerestylede drogisterij bieden de medewerkers de helpende hand op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ter ere van de heropening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.
 
Lees het bericht

Kruidvat en Trekpleister volledig gestopt met verkoop tabaksproducten

Vanaf begin dit jaar zijn er in geen enkel filiaal van Kruidvat en Trekpleister nog tabaksproducten verkrijgbaar. De afbouw van de verkoop van tabaksproducten waarvoor de winkelketen twee jaar geleden het startsein gaf, is hiermee tot een einde gekomen. Door als eerste grote Nederlandse retailer volledig te stoppen met de verkoop van tabak, willen Kruidvat en Trekpleister het gebruik van tabak onder jongeren ontmoedigen. Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport omarmt dit initiatief.
 
Lees het bericht

Feestelijke opening nieuwe Trekpleister in Den Helder

De nieuwe drogisterij aan de Vrede en Vrijheid 18 in Den Helder is vanmorgen feestelijk geopend. Roxanne Groenendijk, filiaalmanager van Trekpleister opende officieel de winkel om de inwoners van Den Helder en omgeving te verwelkomen. De versierde winkel met de vertrouwde uitstraling van Trekpleister stond in het middelpunt van de belangstelling. Medewerkers van de drogisterijketen voorzien klanten vandaag van persoonlijk advies over het brede Trekpleister-assortiment. Ter ere van de opening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.
 
Lees het bericht

Vernieuwde Trekpleister Zwaag viert feestelijke heropening

Trekpleister Zwaag ondergaat een complete make-over. De vernieuwde winkel aan de Korenbloem 51 opent vandaag haar deuren. Klanten uit Zwaag en omstreken zijn hier weer van harte welkom. In de gerestylede drogisterij bieden de  medewerkers de helpende hand op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ter ere van de heropening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.
 
Lees het bericht

Feestelijke opening nieuwe Trekpleister Gouda

De nieuwe drogisterij aan de Markt 57 vierde vanmorgen sprankelend haar winkelopening. Peter Steen, filiaalmanager van Trekpleister had de eer om de deuren officieel te openen voor de inwoners van Gouda en omgeving. De feestelijk versierde winkel met de vertrouwde uitstraling van Trekpleister stond in het middelpunt van de belangstelling. Medewerkers van de drogisterijketen heetten haar klanten welkom en voorzien hen vanaf vandaag vol enthousiasme van persoonlijk advies over het brede Trekpleister-assortiment. Ter ere van de opening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.
 
Lees het bericht

A.S Watson benoemt Ed van de Weerd tot CEO van A.S. Watson Health & Beauty Benelux

A.S. Watson benoemt met ingang van 1 juli 2019 Ed van de Weerd (49) als nieuwe CEO van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. Deze benoeming volgt op de beslissing van Gerard van Breen om de organisatie na veertien jaar te verlaten. Van de Weerd trad vorig jaar aan bij A.S. Watson als Managing Director van Kruidvat Nederland. In zijn nieuwe functie als CEO van Kruidvat en Trekpleister zal hij rechtstreeks rapporteren aan Dominic Lai, Group Managing Director van de A.S. Watson Group.

Klik hier voor een foto van Gerard van Breen
Klik hier voor een foto van Ed van de Weerd
 
Lees het bericht

Trekpleister stopt met de verkoop van tabaksproducten

Kruidvat en Trekpleister stoppen binnen twee jaar volledig met de verkoop van alle tabaksproducten. Hiermee willen de winkelketens het gebruik van tabak onder jongeren ontmoedigen. Zij zijn de eerste grote retailers in Europa die in dit kader stoppen met de verkoop van rookwaren. Ook zijn de drogisterijketens de eerste retailers die mee op weg gaan naar een Rookvrije Generatie en zich sterk maken voor de missie om opgroeiende kinderen te beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken.

Lees het bericht

Trekpleister opent Feestelijk in Woudrichem

A.S. Watson Health & Beauty Benelux heeft Niek Schipper benoemd tot Trading Director Health & Beauty Benelux. Schipper wordt verantwoordelijk voor de samenstelling van het assortiment en de inkoop- en promotiestrategie van de drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.

Lees het bericht

A.S. Watson benoemt Niek Schipper tot nieuwe Trading Director Health & Beauty Benelux

A.S. Watson Health & Beauty Benelux heeft Niek Schipper benoemd tot Trading Director Health & Beauty Benelux. Schipper wordt verantwoordelijk voor de samenstelling van het assortiment en de inkoop- en promotiestrategie van de drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.

Lees het bericht

Trekpleister opent feestelijk in Bergen op Zoom

De nieuwe drogisterij aan de Vogelaar 33 vierde vanmorgen sprankelend haar winkelopening. Melanie Wolff, filiaalmanager van Trekpleister had de eer om de deuren officieel te openen voor de inwoners van Bergen op Zoom en omgeving. De feestelijk versierde winkel met de vertrouwde uitstraling van Trekpleister stond in het middelpunt van de belangstelling. Medewerkers van de drogisterijketen heetten haar klanten welkom en voorzien hen vanaf vandaag vol enthousiasme van persoonlijk advies over het brede Trekpleister-assortiment.

Lees het bericht

A.S. Watson benoemt Roland van den Berg tot General Manager Trekpleister

A.S. Watson heeft Roland van den Berg benoemd tot General Manager van Trekpleister. Hij zal deze functie combineren met zijn bestaande rol van Director eCommerce Benelux. In zijn nieuwe functie wordt Van den Berg ook verantwoordelijk voor de strategie en operationele activiteiten van Trekpleister. 

Lees het bericht

Trekpleister logo

back to top