false
Pampers Premium Protection Maat 3 Luierbroekjes
mt 3 (6-11 kg), 21 stuks
 1. Home
 2. Baby en Kind
 3. Luiers & Verschonen
 4. Luierbroekjes & Pyjamabroekjes
 5. Pampers Premium Protection Maat 3 Luierbroekjes

Pampers Premium Protection Maat 3 Luierbroekjes

mt 3 (6-11 kg), 21 stuks

Productinformatie

Pampers Premium Protection Maat 3 Luierbroekjes zijn eenvoudig aan te trekken luierbroekjes en zacht voor de huid.

Geen gedoe meer wanneer je je baby zijn luier verschoont dankzij Pampers Premium Protection Pants Luierbroekjes. De luierbroekjes hebben een zachte rekbare tailleband. Je trekt ze makkelijk in één beweging aan, zelfs wanneer je baby probeert weg te komen. Ze zijn gemaakt van vederzachte materialen, wat ze zacht maakt voor je baby's huidje. Bovendien houden ze je baby tot 12 uur lang droog. Zo kan je kleintje rustig en ongestoord verder spelen.

Voordelen en kenmerken van de Pampers Premium Protection Maat 3 Luierbroekjes
• Luierbroekjes met een zachte rekbare tailleband, zodat ze eenvoudig aan te trekken zijn en mooi aansluiten
• Vederzachte materialen voor onze zachtste aanraking met de babyhuid
• Luierbroekjes die de lucht laten circuleren binnen het broekje voor een droge huid die kan ademen
• Absorbeert en houdt vocht vast om je baby tot 12 uur lang droog te houden
• Dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst

EAN code: 8001090697028

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

PAMPERS PP PANTS KEYSIZE MT3 21ST

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Houd, om wurging en/of verstikking te voorkomen, alle verpakkingsmateriaal buiten het bereik van baby's en kinderen

Belangrijk

Toedieningsvorm

Pants

Contactinformatie

Contactnaam

Procter & Gamble

Communicatieadres

Procter & Gamble DCE bvba/sprl
Consumentendienst/Service du Consommateur
Belgium Distribution Division PB/BP 81, 1090 Brussel/Bruxelles, Belgium

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

00800 19561971 (universal phone nr)
0800 99 003 (local phone nr Bel

Type communicatiekanaal

Telefoon

Reviews

Pampers Premium Protection Maat 3 Luierbroekjes heeft als beoordeling 4.6 van de 5 door 212.
Rated 5 van de 5 door uit Luierbroekjes voor mijn peuter Ik gebruik pampers al van begin af aan. Ze zitten goed, houden lang droog, en zijn niet veel duurder dan andere merken. De luierbroekjes gebruik ik intussen al een hele tijd. Ook bij de zindelijkheidstraining hebben ze geholpen. Nu wordt mijn oudste bijna 3, en hebben we enkel voor het slapen nog deze handige luierbroekjes. Maar ook voor s nachts zijn ze ideaal, als er toch nog een nachtelijke pipi stop moet gebeuren. Broekje laten zakken en het zit zo weer aan. Top product dus!
Datum plaatsing: 2020-07-28
Rated 5 van de 5 door uit Perfect tijdens de nacht De broekjes zijn de perfecte pampers voor s nachts, ze lekken nooit, zitten comfortabel en kunnen tegen het gewroet van onze zoon. Zijn huid is ook nooit geïrriteerd, blije ouders hier!
Datum plaatsing: 2020-06-30
Rated 5 van de 5 door uit De beste luiers Telkens altijd luiers van Pampers gebruikt, enkel eens in nood andere luiers moeten gebruiken en dan zag je na de eerste verluiering al rode billetjes. Dus er nog bij stil gestaan om ooit te veranderen. Mijn ultime voorkeur gaat naar de premium protection luiers. In één woord, fantastisch!! Bedankt voor de rustige nachten en active dagen zonder rode billetjes of lekkende luiertjes.
Datum plaatsing: 2020-06-28
Rated 5 van de 5 door uit Droge nachten Perfect droge nachten met deze nappy pants! Ze sluiten mooi aan, zijn makkelijk te verwijderen, omdat je de zijkanten open kan scheuren & de gebruikte pamper kan proper tot een bolletje gerold worden d.m.v. de kleefstrip.
Datum plaatsing: 2020-06-23
Rated 5 van de 5 door uit Prachtig O zo leuk om te gebruiken tof droog is baby. Is vrolijk als hij in wiegje licht
Datum plaatsing: 2020-06-22
Rated 5 van de 5 door uit Super goed Super!! Wij hebben altijd pamper luiers broekjes. Ideaal om aan te trekken. Nooit te strak. Blijft perfect droog en de luier blijft op z'n plek. In 1 woord geweldig!
Datum plaatsing: 2020-06-18
Rated 5 van de 5 door uit Top! We willen geen ander Het is al een jaar dat we van premium luiers naar premium pants zijn overgestapt. Sinds ons kleine 6 maanden was. Nogsteeds erg blij met de pants. Makkelijk om aan te trekken bij een steeds beweeglijker kind, maar ook om uit te doen (gewoon aan de zijkanten scheuren). Premium lijn is van hoge kwaliteit: zacht, sluit goed aan, absorbeert goed, geen plasgeur die blijft hangen, zachte kleuren. Top! Ook mijn man vindt het het beste.
Datum plaatsing: 2020-06-18
Rated 5 van de 5 door uit Luierbroekjes Hele fijne luierbroekjes, zitten goed, zijn makkelijk aan te trekken en absorberen voldoende. De luier lekt niet door na een nacht slapen!! Heel fijn dat je de zijkant kan losscheuren met verschonen, dit gaat ook erg gemakkelijk.
Datum plaatsing: 2020-06-17
Rated 5 van de 5 door uit Hele goede nachtluier Meeste luierbroekjes lekken helaas, maar deze niet. En dat is fijn voor mij, maar vooral voor mijn kind. Daarom vijf sterren!
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 4 van de 5 door uit Fijn en zacht luierbroekje Fijn broekje, die zacht aanvoelt en goed past. Anders dan sommige stugge andere merken. Makkelijk aan te trekken en weer los te scheuren. Geen lekkages gehad. Prima luier, jammer dat vaak zo prijzig is.
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Top broekjes! hele fijne broekjes voor al een normale luier een grote strijd is! Vanaf 6,5 maand ongeveer in gebruik. Mijn dochter ging meer bewegen omdat het lekker mee beweegt en rekt. Echt top!
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige luierbroekjes Deze luierbroekjes heeft ons zoontje langer dan een jaar gedragen in maat 4. Ze sluiten zo goed aan op het kleine lijf van je kindje ik heb er nooit doorlekkers mee gehad, ze zitten zelfs minder strak van gewone luiers. De opname is echt super en de urine lucht is zo minimaal. Ik ben helemaal fan van de pampers pants!
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Eenvoudig en snel in gebruik Deze zijn eenvoudig en snel in gebruik. De animaties zijn leuk voor onze kleine man.
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Zachte luier perfecte pasvorm Zachte luier die helpt luieruitslag voorkomen. Altijd droge billen. Erg goede pasvorm, lekt nooit iets naast. In de aanbieding absoluut een topper.
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 4 van de 5 door uit Uiterst zacht en comfortabel Uiterst zacht en comfortabel voor baby's buikje en billetjes! Handig bij aan en uitdoen om te verschonen.
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 4 van de 5 door uit Zeer tevreden Onze dochter zit niet stil. Het pampertje vervangen was altijd een heel gedoe. Maar dankzij de Pampers luierbroekjes is de klus in 1-2-3 geklaard! Mama opgelucht, baby opgelucht! Een aanrader voor elke 'spring-in-het-veld' baby. En geef toe: zijn ze dat niet allemaal?!
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Pants De pants zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en zitten altijd goed. Zeker als je een bewegelijke baby hebt bij het verversen, is het een aanrader!
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Top broekjes Zeer comfortabel en super kwaliteit. Mijn zoontje blijft hier goed droog in en heeft geen hinder tijdens het spelen/slapen. Dikke aanrader !
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 4 van de 5 door uit Gemakkelijk in gebruik Zachte broekjes die mooi aansluiten en waarvan je niet tientallen keren opnieuw moet proberen als je baby besluit te rollen. Heel gemakkelijk! Mijn dochter is prematuur/dysmatuur geboren en niet alle merken sluiten mooi aan maar die van pampers wel. Na een nacht van 12h voelen de pamper en body wel klammig (niet nat!) aan. Wij gebruiken deze broekjes dus enkel overdag. 'S nachts gebruiken we pampers baby dry.
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 4 van de 5 door uit Super zachte mooie pamper We kregen een staaltje in de bus en zijn meteen verkocht. Onze zoon van 10 maanden kan rechtstaan waardoor deze broekjes echt een gemak zijn. Ongelofelijk zacht en passen mooi aan. Komen ook goed hoog in de rug zodat ze daar ook goed droog blijven. Wij zijn fan en hebben deze intussen al aangekocht!
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Super tevredeb Heel kort andere merk geprobeerd toch terug merk pampers super tevreden
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Lies Deze pampers sluiten mooi aan en beschermen onze kleine meid tijdens haar ontdekkingstocht van het leven en al haar avonturen . Bovendien heel makkelijk in gebruik voor potjestraining .
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 4 van de 5 door uit Heel gemakkelijk in gebruik Onze dochters (10 en 20 maand) droegen al vroeg de broekjes omdat het zo gemakkelijk is, zeker als ze niet stil willen liggen. De oudste zou wel eens nat wakker worden, maar ze drinkt ook wel heel veel doorheen de dag. Kortom: we zouden geen andere meer willen.
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Super De luiers overdag, de broekjes snachts. Nooit lekken, makkelijk aantrekken en blijft goed zitten. Super.
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Ideale nacht pamper Na het uitproberen van verschillende andere soorten pampers en merken tegen het nachtlekken de pampers broekjes geprobeerd. Geen nachtlekkage meer. Zoon is vanaf nu droog bij het opstaan
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Nappy Pants Supermakkelijk om aan te trekken en uit te doen. Onze baby van 1 jaar ligt met moeite stil op de verzorgingstafel. Desnoods kan je de broekjes aandoen terwijl ze op hun hoofd staan of omgedraaid liggen. Even snel aantrekken en klaar is Kees.
Datum plaatsing: 2020-06-16
Rated 5 van de 5 door uit Comfortabel in gebruik Deze broekjes passen mooi rond het buikje. Trek je makkelijk aan, zeker nu onze dochter niet wilt liggen.
Datum plaatsing: 2020-05-27
Rated 5 van de 5 door uit Heel gemakkelijk Wij gebruiken de pamperbroekjes al van vrij vroeg bij ons meisje. Al vanaf haar 3,5 maand gebruiken we deze voor 's nachts en we vinden dit heel gemakkelijk! Bij ons volgende kindje zullen we ze zeker opnieuw zo vroeg gebruiken. Heel gemakkelijk om aan te doen en mooi droog tot' s morgens!
Datum plaatsing: 2020-05-20
Rated 2 van de 5 door uit Niet zo tevreden Ik had deze pants speciaal gekocht voor de nacht omdat ons zoontje veel beweegt in bed. Maar hij lekt elke keer door, nog geen 1 droge nacht gehad.
Datum plaatsing: 2020-05-05
Rated 5 van de 5 door uit Tevreden Onze kleine man wordt bijna 9 maanden en wij gebruiken de broekjes al enkele weken. Persoonlijk vind ik ze zeer gemakkelijk. Ze passen goed aan en zijn zeer eenvoudig om te verschonen. Zeker wanneer hij niet wil stilliggen op de verzorgingstafel :-)
Datum plaatsing: 2020-03-26
 • y_2020, m_12, d_1, h_16
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_2, bvpage2n
 • co_hasreviews, tv_0, tr_212
 • loc_nl_NL, sid_4352559, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 209ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is op dit moment niet mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Wel kun je je bestelling thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Baby en Kind
 3. Luiers & Verschonen
 4. Luierbroekjes & Pyjamabroekjes
 5. Pampers Premium Protection Maat 3 Luierbroekjes
Trekpleister logo

back to top