false
Otrivin Zoutoplossing Baby Neusspray
15ml
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Babyverzorging
  4. Kindergeneesmiddelen
  5. Otrivin Zoutoplossing Baby Neusspray

Productinformatie

Met de Baby Neusspray kun je het neusje van je kindje op een effectieve doch milde manier reinigen. En wat heel belangrijk is, het smaakt niet zout!

Otrivin Baby Neusspray Zoutoplossing is er voor de jongste juniors (1 tot 2 jaar). Otrivin Baby Neusspray bevat een fysiologische zoutoplossing.

EAN code: 8713177003614, 8712995000102

Leeftijdsindicatie vanaf
0

Functionele Naam
Neusspray

Volledige Omschrijving
Otrivin Baby Zoutoplossing 15 ml

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Commerciële Benaming
Otrivin Baby Zoutoplossing 15 ml

Medische informatie

Te gebruiken bij

Het reinigen van het neusje, speciaal voor baby's en kinderen. Gebruik 2-4 maal per dag. Zuigelingen en peuters: 1 maal verstuiven in elk neusgat indien nodig.

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: 0,74% natriumchloride, macrogol glycerol hydroxystearaat, benzalkoniumchloride, dinatriumedetaat, natriumdiwaterstoffosfaat dihydraat, dinatriumfosfaat watervrij en gezuiverd water.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Geschikt voor zuigelingen, kinderen en volwassenen. Win medisch advies in alvorens het te gebruiken bij zuigelingen jonger dan 2 weken. Voor kinderen jonger dan 11 jaar
moet Otrivin Baby Zoutoplossing worden gebruikt onder toezicht van een volwassene. Niet gebruiken na de vervaldatum aangegeven op de verpakking. Gebruik geen gebroken
of beschadigd product.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar tussen 0°C en 30°C. Beschermen tegen hitte. Bewaren in de originele verpakking.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Voorzichtig, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking aandachtig door. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Doseringrestrictie

Zuigelingen en peuters (tot 2 jaar): 1 verstuiving in ieder neusgat naar behoefte. Volwassenen en kinderen (ouder dan 2 jaar): 1 tot 2 verstuivingen in ieder neusgat naar behoefte. De gebruikelijke frequentie is: 2-4 maal per dag per neusgat.

Gebruiksbeperkingen

Voor ouderen of personen met een beperking kan bij het gebruik van het hulpmiddel de hulp van een volwassene vereist zijn. Otrivin Baby bevat benzalkonium chloride, een
quaternair ammoniumzout dat een lokale allergische reactie kan veroorzaken bij diegenen die gevoelig zijn voor deze stof. Gebruik het product niet als u allergisch bent voor één van de ingrediënten (zie ingrediëntenlijst). Raadpleeg een arts voordat u Otrivin Baby zoutoplossing gaat gebruiken na een neusoperatie of neusletsel.

Samenstelling

Bevat Isotone zoutoplossing met 0,74% NaCi.

Toedieningsvorm

neusspray

Richtlijnen

Ce

Contactinformatie

Contactnaam

GSK Consumer Healthcare S.A.

Communicatieadres

Route de l’Etraz 1260 Nyon, Zwitserland

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Babyverzorging
  4. Kindergeneesmiddelen
  5. Otrivin Zoutoplossing Baby Neusspray
Trekpleister logo

back to top