false
Otalgan 2-in-1 Oorspray
20ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Oor & Mond
  5. Otalgan 2-in-1 Oorspray

Otalgan 2-in-1 Oorspray

20ml

Productinformatie

Otalgan 2-in-1 Oorspray vemindert jeuk in de gehoorgang en verwijdert overmatig oorsmeer. De spray bevat Ectoin, een 100% natuurlijk ingrediënt met ontstekingsremmende en celbeschermende eigenschappen, waardoor de jeuk wordt verlicht.

Wist je dat jeuk in de oren op de 3de plaats staat van alle oorklachten? Jeuk in de oren: je kunt er niet bij en je wordt er gek van. Otalgan Oorspray bevat Ectoin, een 100% natuurlijk ingrediënt met ontstekingsremmende en celbeschermende eigenschappen, waardoor de jeuk wordt verlicht. De spray verwijdert tevens overtollig oorsmeer.

De voordelen van Otalgan 2-in-1 Oorspray:
• Vermindert jeuk
• Ondersteunt het herstelproces van de huid
• Verwijdert overmatig oorsmeer op een veilige manier
•Handig doseerpompje: makkelijk in gebruik en komt precies op de plek waar het nodig is. Dus geen geknoei
• Geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes
• 100% natuurlijke formule
• Zonder drijfgas

Dosering: Gebruik bij volwassenen enkele keren per dag 1-2 sprays per oor. Zonder onderbreking tot maximaal 30 dagen te gebruiken.

Samenstelling: Ectoin, zeezout, citraatbuffer, water.
Waarschuwing: de spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een medische behandeling behoeven. Kinderen altijd helpen bij het toedienen. Niet gebruiken bij een oorinfectie.

EAN code: 8711744048273

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Vermindert jeuk. Otalgan oorspray 2 in 1 kan gebruikt worden voor het verminderen van jeuk in de gehoorgang. Vermindert overmatig oorsmeer. De spray heeft tevens een reinigende werking waardoor overmatig oorsmeer wordt verwijderd. Voor hoortoestel dragers ondersteunt de spray een goede
hygiëne van het oor tijdens de nacht.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Ectoin®, zeezout, citraatbuffer, water.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

De spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een medische behandeling behoeven. Kinderen altijd helpen bij het toedienen. Volg instructies op bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren tussen 2°C en 25°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia

Communicatieadres

Verrijn Stuartweg 60, 1112 AX Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Oor & Mond
  5. Otalgan 2-in-1 Oorspray
Trekpleister logo

back to top