false
Oral-B Pro-Expert Premium Pro-Flex Medium Tandenborstel
mt M
  1. Home
  2. Mondverzorging
  3. Tandenborstels
  4. Oral-B Pro-Expert Premium Pro-Flex Medium Tandenborstel

Oral-B Pro-Expert Premium Pro-Flex Medium Tandenborstel

mt M

Productinformatie

Zorg voor een optimale reiniging van je tanden. De Oral-B Pro-Expert Premium Pro-Flex Medium Tandenborstel volgt de contouren van je tanden en tandvlees waardoor er meer plak verwijderd wordt dan bij een gewone tandenborstel.

Met individuele Pro-Flex borstelzijden die de unieke contouren van jou tanden en tandvlees volgen en zo meer tandplak verwijderen dan een gewone handtandenborstel.

Dit is de eerste en enige tandenborstel met individuele Pro-Flex borstelzijden die de unieke contouren van jou tanden en tandvlees volgen en zo meer plak verwijderen dan een gewone handtandenborstel. Dankzij deze flexibiliteit zorgt de Oral-B Clinical Pro-Flex voor een perfecte, zachte reiniging van jou tanden.

Voordelen en kenmerken van de Oral-B Pro-Expert Premium Pro-Flex Medium Tandenborstel:
• Flexible Pro-Flex Wings: Dit unieke borstelkop-ontwerp kenmerkt zich door twee flexibele, onafhankelijk van elkaar bewegende vleugels die zich aanpassen aan de contouren en hoeken van jou tanden en tandvlees voor een ultieme reiniging*. CrissCross borstelharen: De CrissCross borstelharen zijn in tegengestelde richting van elkaar geplaatst en ontworpen om te buigen en zich vervolgens weer te strekken, waardoor ze actief de ruimte tussen tanden tot aan de tandvleesranden reinigen door tandplak los te maken en weg te poetsen. Power Tip borstelharen: Extra lange borstelharen voor de reiniging van moeilijk bereikbare plaatsen tussen de tanden Borstelharen met zorgvuldig gepolijste, afgeronde uiteinden: Zacht voor tanden en tandvlees
• Verwijdert tot wel 93% tandplak op moeilijk bereikbare plaatsen (bij regelmatig gebruik)
• Verwijdert tot 34% meer tandplak van de tandvleesgrens (bij regelmatig gebruik en in vergelijking tot gewone tandenborstel)
• Zacht voor glazuur en tandvlees
• Beperkt gingivitis en verbetert zo de conditie van het tandvlees

EAN code: 3014260004019

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Mondverzorging
  3. Tandenborstels
  4. Oral-B Pro-Expert Premium Pro-Flex Medium Tandenborstel
Trekpleister logo

back to top