false
o.b. Extra Protect Normal Tampons
16 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Persoonlijke hygiëne
  4. Tampons
  5. o.b. Extra Protect Normal Tampons

o.b. Extra Protect Normal Tampons

16 stuks

Productinformatie

De o.b. Extra Protect Normal Tampons combineren twee toonaangevende tampontechnologieën en bieden de ultieme bescherming tegen lekken (binnen het o.b.-assortiment).

De extra beschermingsvleugels ontplooien zich voorzichtig om vocht op te vangen dat bij gewone tampons soms ontsnapt. De Dynamic Fit-technologie met gebogen groeven helpt het vocht efficiënt verdelen in de kern van de tampon.

De o.b. ExtraProtect tampons zijn gynaecologisch getest, bevatten een 100% plantaardige kern en zijn vrij van schadelijke chemicaliën (zoals pesticiden), chloorbleekmiddel en parfum.

De voordelen van o.b. Extra Protect Normal Tampons:
• Extra beschermingsvleugels vangen vocht op, voor de ultieme bescherming
• De Dynamic Fit-technologie voorkomt lekkages, dag en nacht
• o.b. ExtraProtect vangt vocht op dat bij gewone tampons soms ontsnapt
• De gebogen groeven leiden het vocht efficiënt naar de kern van de tampon
• Karton uit verantwoorde bronnen zoals gerecycleerd karton (minstens 75%), o.b. maakt gebruik van 100% hernieuwbare energie in hun voornaamste productiefaciliteit

EAN code: 3574661591667

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Contactinformatie

Contactnaam

Johnson & Johnson Consumer B.V.

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Persoonlijke hygiëne
  4. Tampons
  5. o.b. Extra Protect Normal Tampons
Trekpleister logo

back to top