false
Nurofen Ibuprofen 200mg Pleister
4 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Nurofen Ibuprofen 200mg Pleister

Nurofen Ibuprofen 200mg Pleister

4 stuks

Productinformatie

De Nurofen Ibuprofen 200mg Pleister is aangewezen voor de symptomatische behandeling van plaatselijke pijn bij acute spierverrekkingen of verstuikingen bij milde letsels vlakbij het gewricht van een arm of been.

De pleister is geschikt voor volwassenen of jongeren vanaf 16 jaar en mag gedurende een korte periode gebruikt worden. Gebruik de pleister niet langer dan 5 dagen.

De werkzame stof is ibuprofen. Ibuprofen behoort tot een groep geneesmiddelen die niet-steroïdale ontstekingsremmers (NSAID s) genoemd worden en die de reactie van het lichaam op pijn, zwelling en koorts veranderen. De Nurofen patch geeft 24 uur lang continu ibuprofen af op de pijnlijke plek waar de pleister is aangebracht.

Hoe gebruik je de Nurofen Ibuprofen 200mg Pleister?
1. Scheur of knip het sachet langs de stippellijn om de pleister eruit te halen.
2. Verwijder de beschermfolie en leg de pleister op het midden van de pijnlijke plek.
3. Verwijder de beschermfolie, strijk dit deel van de pleister glad op je huid terwijl de pleister licht uitrekt.
4. Verwijder de beschermfolie.
5. Strijk de rest van de pleister glad teriwjl je de pleister licht uitrekt.

De Nurofen pleister is flexibel en past zich aan de vorm van je lichaam aan.

Gebruik dit middel niet op een beschadigde huid (zoals een schaafwond, een snee of een brandwond), een ontsteking van je huid, huid die aangetast is door huidontsteking met vocht of eczeem, op je ogen, je lippen of de slijmvliezen. Niet gebruiken tijdens de laatste drie maanden van de zwangerschap. Lees voor het gebruik de bijsluiter.

EAN code: 8710552288666

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Elke pleister bevat 200 mg ibuprofen., Kleeflaag: macrogol 400, macrogol 20000, levo-menthol, styreen-isopreen-styreen blok-copolymeer, polyisobutyleen, gehydrogeneerde rosineglycerolester, vloeibare paraffine., Steunlaag: geweven polyethyleentereftalaat (PET)., Verwijderbare beschermlaag: silicoon-gecoate polyethyleen tereftalaat (PET).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Na opening van het sachet nog 6 maanden houdbaar. Bewaren beneden 30°C.
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht.

Contactinformatie

Contactnaam

Reckitt Benckiser Healthcare B.V.

Communicatieadres

Siriusdreef 14
2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Nurofen Ibuprofen 200mg Pleister
Trekpleister logo

back to top