false
Norit Tabletten
50 stuks
  1. Home
  2. Spijsvertering
  3. Norit Tabletten

Norit Tabletten

50 stuks

Productinformatie

Een natuurlijk product, dat de darmperistaltiek herstelt.

RVG-AV 2043

Toepassingsvorm
capsule

EAN code: 8711744006013

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Ter aanvulling van dieetmaatregelen bij diarree en vergiftiging.

Dosering
6-9 capsules bij diarree, 20 capsules bij vergiftiging

Maximale dosering
27 capsulesper dag bij diarree, bij vergiftiging overleg arts

Gebruiksadvies
ontlasting kan door gebruik zwart kleuren

Contra-indicatie
Bij (vermoeden) ernstige verstopping maagdarmkanaal, plotselinge buikpijn, ontsteking van dikke darm gepaard met zweervorming.

Gebruik tijdens zwangerschap
Ja

Gebruik tijdens borstvoeding
Ja

Niet te gebruiken bij

Intolerantie bepaalde suikers. Kan werking anticonceptiepil verminderen. Niet langer dan 3 dagen gebruiken .

Risicowaarschuwing
De werking van de anticonceptiepil kan afnemen. Gebruik aanvullende anticonceptie als u de anticonceptiepil gebruikt. Uw ontlasting kan zwart verkleuren. Dit is ongevaarlijk. Overleg eerst met een arts als u andere medicijnen gebruikt.

Actief bestanddeel

Geactiveerde kool

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als u na drie dagen nog altijd hevige diarree heeft. Als u ouder bent dan 70 jaar als u al meer dan 24 uur hevige diarree heeft of meermalen per dag moet braken. Bij baby's (t/m 2 jaar) met hevig braken meteen de dokter bellen. Als u al langer geen hevige diarree heeft, maar wel al meer dan 2 weken last heeft van brijige ontlasting. Bij bloed of slijm in de ontlasting. Als de zieke veel te weinig vocht opneemt (dorst, droge mond, sufheid, slappe huid, niet plassen). Als u meer dan 8 keer per dag diarree heeft. Als u waterdunne diarree heeft. Als u ook koorts heeft. Als u afwisselend diarree en obstipatie heeft. Als u voortdurend buikpijn heeft. Als u medicijnen slikt die diarree als bijwerkingen geven. Als u antibiotica slikt.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 21:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21:00 uur Woensdag
Woensdag voor 21:00 uur Donderdag
Donderdag voor 21:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Spijsvertering
  3. Norit Tabletten
Trekpleister logo
back to top