false
Nivea Naturally Good Aloe Vera Eco Deodorantspray
125ml
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Lichaamsverzorging
  4. Deodorant
  5. Nivea Naturally Good Aloe Vera Eco Deodorantspray

Nivea Naturally Good Aloe Vera Eco Deodorantspray

Productinformatie

Nivea Naturally Good Aloe Vera Eco Deodorantspray houdt je fris en verzorgd tot wel 24 uur lang. Daarbij is deze deo niet alleen heel verfrissend, maar ook nog eens beter voor het milieu door de duurzame formule en verpakking.

Over de Nivea Naturally Good Bio Green Tea Eco Deodorantspray:
Nivea Naturally Good Bio Green Tea Deodorantspray maakt gebruik van uit de lucht afkomstig gas met een lagere CO2-voetafdruk in vergelijking tot onze standaard drijfgassen. De deo gaat twee keer zo lang mee als onze standaard 150ml deodorants, waardoor één aluminium verpakking wordt bespaard bij gebruik.

De anti-transpirantspray biedt 24 uur betrouwbare bescherming die je huid verzorgt en een langdurige frisheid geeft. 95% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong*, voor harmonie met huid en natuur. 5% van de ingrediënten zijn additioneel, voor stabiliteit en bescherming van de formule. De aluminium verpakking is gemaakt van 25% gerecycled materiaal en kan oneindig gereycled worden (excl. ventiel, spraykop, dop & sticker).

*Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.

EAN code: 4005900890627

Functionele Naam
DEODORANT

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
1950

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden
P210: Verwijderd houden van warmte/ vonken/ pen vuur/ hete oppervlakken. Niet roken
P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten
P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden
P410+P412: Tegen zonlicht beschermen Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 C/ 122 F

H-zinnen
H222: Zeer licht ontvlambare aerosol.
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.

Volledige Omschrijving
NIVEA Naturally Good Bio Aloe Vera EcoDeo 125ml

Inhoud (Netto)
125 ml

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Bij gebruik : Spray 15cm van de oksel houden

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Gevaar : Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk : kan open barsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Recycle alleen lege verpakkingen. Gebruik uitsluitend voor het beoogde doel. Niet in de ogen spuiten. Niet
aanbrengen op geïrriteerde of beschadigde huid. Vermijd langdurig spuiten en inhaleren. Buiten het bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Nitrogen, Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Polyglyceryl-2 Caprate, Parfum

Contactinformatie

Contactnaam

Beiersdorf NL

Communicatieadres

De Passage 126-136, 1101 AX Amsterdam

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Lichaamsverzorging
  4. Deodorant
  5. Nivea Naturally Good Aloe Vera Eco Deodorantspray
Trekpleister logo

back to top