false
Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten
72 stuks - stoppen met roken
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten

Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten

72 stuks - stoppen met roken

Productinformatie

Wil je stoppen met roken? Heb je onverwacht trek in een sigaret? Met de Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten versla je snel je trek in een sigaret. Dit verdubbelt de kans om te stoppen.

De zuigtabletten geven twee tot drie keer sneller de volledige dosis nicotine af dan andere nicotine zuigtabletten. Met Niquitin minizuigtablet 4 mg stil je snel je verlangen en verdubbel je de kans om te stoppen met roken.

Ingrediënten
Elke zuigtablet bevat 4 mg nicotine (als nicotineresinaat).Mannitol (E421), Natriumalginaat (E401), Xanthaan gum (E415), Kaliumbicarbonaat (E501), Calcium polycarbophil, Natriumcarbonaat anhydraat (E500), Kalium acesulfaam (E950), Smaak maskeermiddel 031431, Pepermunt smaakstof 022173, Menthol smaakstof 020184, Magnesiumstearaat (E470b)

Werkzame stof

nicotine (als nicotineresinaat)

Te gebruiken bij:
De Niquitin Minizuigtablet is bedoeld voor de behandeling van tabaksverslaving, door het verlichten van nicotine-onthoudingsverschijnselen tijdens een stoppoging, inclusief de drang naar roken. Het uiteindelijke doel is definitief te stoppen met het gebruik van tabak. Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten worden bij voorkeur gebruikt in combinatie met een gedragsondersteunend programma.

Niet te gebruiken bij:
Overgevoeligheid voor de werkzame stof of voor een van de in de bijsluiter genoemde hulpstoffen. Kinderen onder de 12 jaar. Niet-rokers.

Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten bevatten nicotine. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar en niet-rokers. Jongeren (12 t/m 17 jaar) dienen De Niquitin minizuigtablet alleen op advies van een arts of apotheker te gebruiken.

EAN code: 8710537042832

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

#Bij stoppen met roken: NiQuitin Pepermunt zuigtablet wordt gebruikt om mensen te helpen te stoppen met roken.

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: Mannitol (E421), natriumalginaat (E401), xanthaan gum (E415), kaliumbicarbonaat (E501), natriumcarbonaat anhydraat (E500i), aspartaam (E951), magnesiumstearaat (E470b) en pepermuntsmaak (bevat maltodextrine en gemodificeerd zetmeel). Zie bijsluiter voor meer informatie.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren: Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Dosering: Stap 1, Week 1 tot en met 6, Initiële behandelperiode, 1 zuigtablet elke 1 tot 2 uur. Stap 2, Week 7 tot en met 9, Verminder periode, 1 zuigtablet elke 2 tot 4 uur. Stap 3, Week 10 tot en met 12, Verminder periode, 1 zuigtablet elke 4 tot 8 uur. Gebruik niet meer dan 15 zuigtabletten per dag. Laat de zuigtabletten volledig oplossen. Als u de zuigtabletten langer dan 9 maanden wilt gebruiken (12 weken voor 12-17 jaar) raadpleeg dan een arts.
Voor oromucosaal gebruik.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken: - als u allergische bent voor één van de ingrediënten, staan vermeld op de zijkant. - als u allergisch bent voor noten of soja. - als u niet rookt of onder de 12 jaar bent.
Raadpleeg een arts als u: - recent hartproblemen heeft gehad. - ernstige lever- of nierziekte heeft, ongecontroleerde, overactieve schildklier of feochromocytoom, maagzweren of andere problemen met uw maag of keel. - uw arts heeft verteld dat u sommige suikers niet verdraagt. - zwanger bent of borstvoeding geeft.

Samenstelling

Samenstelling: Elke zuigtablet bevat 4 mg nicotine (als nicotineresinaat).

Toedieningsvorm

Zuigtablet

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland BV

Communicatieadres

Kralingseweg 201 Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten
Trekpleister logo

back to top