false
Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten
72 stuks - stoppen met roken
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten

Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten

72 stuks - stoppen met roken

Productinformatie

Wil je stoppen met roken? Heb je onverwacht trek in een sigaret? Met de Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten versla je snel je trek in een sigaret. Dit verdubbelt de kans om te stoppen.

Niquitin verdubbelt je slagingskans!
Word je wel eens overvallen door een intens verlangen naar een sigaret? Versla dit verlangen met een NiQuitin Minizuigtablet en verdubbel je kans om te stoppen (versus wilskracht alleen). De zuigtabletten geven 3 keer sneller de volledige dosis nicotine af dan nicotine kauwgom om snel je trek in een sigaret te verminderen en ontwenningsverschijnselen te verlichten. Elke sigaret die je niet rookt is een overwinning voor jezelf.

De voordelen van NiQuitin Minizuigtablet
· Vermindert snel de onverwachte trek in een sigaret.
· Verlicht afkickverschijnselen.
· Verdubbelt de slagingskans om te stoppen met roken.¹
· Suikervrij en frisse mint smaak.
· Handig voor onderweg.

Ook verkrijgbaar in 1,5 mg

Stappenplan stoppen met roken
Rook je meer dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 4 mg. Rook je minder dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg. Gebruik niet meer dan 15 minizuigtabletten per dag. Het stappenplan geldt voor volwassenen vanaf 18 jaar en ziet er als volgt uit:

STAP 1: Begin met 8 tot 12 minizuigtabletten per dag, voor een periode van maximaal 6 weken.
STAP 2: Verminder het aantal minizuigtabletten, afhankelijk van je behoefte om te roken.
STAP 3: Zodra je 1-2 minizuigtablet(ten) per dag neemt, kun je stoppen met het gebruik.

Begin vandaag nog met je nieuwe rookvrije leven!
Hoe vastbesloten je ook bent om te stoppen, kan het soms ontzettend moeilijk zijn om die ene sigaret te weerstaan. Ook is de kans groot dat je te maken krijgt met ontwenningsverschijnselen, zoals hoofdpijn, slapeloosheid en nervositeit. NiQuitin helpt hierbij door de ontwenningsverschijnselen te verlichten en het verlangen naar een sigaret te verminderen. Het succesvolle Niquitin assortiment bestaat uit twee varianten voor elke type roker:

· NiQuitin Transparante Pleisters - Verminderen 24 uur lang je behoefte aan een sigaret. Verkrijgbaar in drie doseringen.
· NiQuitin Minizuigtabletten - Gaan de onverwachte trek in een sigaret tegen. De tabletten zijn suikervrij en hebben een intens frisse mint smaak. Verkrijgbaar in 1,5mg en 4mg.

Combineren kan!

Disclaimer: NiQuitin Minizuigtablet bevat nicotine. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar en niet-rokers. Jongeren (12 tm 17 jaar) dienen NiQuitin Minizuigtablet alleen op advies van een arts of apotheker te gebruiken.

¹versus placebo.

KAG nummer 24-09-17-1328

EAN code: 8710537042832

Leeftijdsindicatie vanaf
12

Functionele Naam
Anti-rook geneesmiddel

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Volledige Omschrijving
NiQuitin zuigtabletten pepermunt 4mg 72st

Inhoud (Netto)
72 stuks

Registratie Nummer
29680

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Niet te gebruiken bij

als je allergisch (overgevoelig) bent voor nicotine; als je jonger dan 12 jaar of een niet-roker bent.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

#Bij stoppen met roken: NiQuitin Pepermunt zuigtablet wordt gebruikt om mensen te helpen te stoppen met roken.

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: Mannitol (E421), natriumalginaat (E401), xanthaan gum (E415), kaliumbicarbonaat (E501), natriumcarbonaat anhydraat (E500i), aspartaam (E951), magnesiumstearaat (E470b) en pepermuntsmaak (bevat maltodextrine en gemodificeerd zetmeel). Zie bijsluiter voor meer informatie.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voor oromucosaal gebruik.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren: Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Stap 1, Week 1 tot en met 6, Initiële behandelperiode, 1 zuigtablet elke 1 tot 2 uur. Stap 2, Week 7 tot en met 9, Verminder periode, 1 zuigtablet elke 2 tot 4 uur. Stap 3, Week 10 tot en met 12, Verminder periode, 1 zuigtablet elke 4 tot 8 uur. Gebruik niet meer dan 15 zuigtabletten per dag. Laat de zuigtablet helemaal oplossen in de mond. Dit duurt ongeveer 20-30 minuten.

Gebruiksbeperkingen

Is het nodig om de zuigtabletten langer dan 6 maanden te gebruiken? Neem dan contact op met een arts.
Niet gebruiken:
- als u niet rookt of jonger dan 12 jaar bent.
- als u fenylketonurie (PKU) heeft.
Niet op de zuigtablet kauwen of in zijn geheel doorslikken.

Samenstelling

Samenstelling: Elke zuigtablet bevat 4 mg nicotine (als nicotineresinaat). Mannitol (E421), natriumalginaat (E401), xanthaan gum (E415), kaliumbicarbonaat (E501), natriumcarbonaat anhydraat (E500i), aspartaam (E951), magnesiumstearaat (E470b) en pepermuntsmaak (bevat maltodextrine en gemodificeerd zetmeel).

Toedieningsvorm

Zuigtablet

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland BV

Communicatieadres

Postbus 6612, 3002 AP Rotterdam

Contact type

Licentiehouder

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Niquitin Pepermunt 4mg Zuigtabletten
Trekpleister logo

back to top