false
NiQuitin Minizuigtablet 4mg
60st
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Stoppen met roken
  4. NiQuitin Minizuigtablet 4mg

NiQuitin Minizuigtablet 4mg

60st

Productinformatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Onverwacht trek in een sigaret? Met NiQuitin Minizuigtablet 4mg versla snel je trek in een sigaret. Verdubbelt de kans om te stoppen. Geeft 2 tot 3x sneller de volledige dosis nicotine af dan andere nicotine zuigtabletten.

De voordelen van NiQuitin Minizuigtablet 4mg:
• 2 x meer kans om te stoppen met roken versus wilskracht alleen
• Geeft 2 - 3 keer sneller de volledige dosis nicotine af dan andere nicotine zuigtabletten
• Vermindert snel de onverwachte trek in een sigaret
• Verlicht ontwenningsverschijnselen
• Makkelijk om mee te nemen

Word je weleens overvallen door een intens verlangen naar een sigaret? Vervang dan je sigaret door NiQuitin Minizuigtablet en verdubbel je kans om te stoppen versus wilskracht allen. NiQuitin Minizuigtablet geeft 3x sneller de volledige dosis nicotine af dan nicotine kauwgom om snel je trek in een sigaret te verminderen en ontwenningsverschijnselen te verlichten. Elke sigaret die je niet rookt is een onverwinning voor jezelf. De handig mee te nemen minizuigtabletten zijn suikervrij en hebben een frisse mint smaak.

Welke dosering heb je nodig?
Rook je meer dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 4mg.
Rook je minder dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg.

NiQuitin bevat nicotine. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking. Niet te gebruiken bij hartklachten. Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar en niet-rokers.

RVG-AV 35061

Toepassingsvorm
zuigtablet

EAN code: 5701007026684

Medische informatie

Te gebruiken bij

Hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Dosering
1 zuigtablet

Maximale dosering
15 zuigtabletten per dag

Leeftijd
vanaf 18 jaar

Gebruiksadvies
zuigtablet door mond verplaatsen tot volledig opgelost (10 minuten). Niet op kauwen of in geheel doorslikken

Contra-indicatie
Niet roker of jonger dan 12 jaar.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Hart of vaatklachten, allergische reacties, suikerziekte. Niet langer dan 9 maanden gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken: Als u zwanger bent. Als u last heeft van pijn op de borst door zuurstoftekort van de hartspier (angina pectoris). Als u hartaandoeningen heeft. Bij ernstige hartritmestoornissen. Bij ernstige maagklachten, mond- of keelontsteking, slokdarmklachten. Bij jongeren onder de 18 jaar. Als u astma of COPD heeft. Als u diabetes heeft. Als u een van de volgende geneesmiddelen gebruikt: theofylline, antipsychotica, bètablokkers of flecainide. Bij borstvoeding of zwangerschap. Binnen 3 maanden na een hartinfact of beroerte. Bij andere hartvaatziekten. Onder de 18 jaar.

Actief bestanddeel

4 mg nicotine (als nicotineresinaat)

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als u zwanger bent. Als u last heeft van pijn op de borst door zuurstoftekort van de hartspier (angina pectoris). Als u hartaandoeningen heeft. Bij ernstige hartritmestoornissen. Bij ernstige maagklachten, mond- of keelonststeking, slokdarmklachten. Bij jongeren onder de 18 jaar. Als u astma of COPD heeft. Als u diabetes heeft. Als u een van de volgende geneesmiddelen gebruikt: theofylline, antipsychotica, bètablokkers of flecainide.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 20:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 20:00 uur Woensdag
Woensdag voor 20:00 uur Donderdag
Donderdag voor 20:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 20:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Stoppen met roken
  4. NiQuitin Minizuigtablet 4mg
Trekpleister logo
back to top