false
NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg
60 stuks
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Stoppen met roken
  4. NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg

NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg

60 stuks

Productinformatie

Onverwacht trek in een sigaret? Met NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg versla snel je trek in een sigaret. Verdubbelt de kans om te stoppen. Geeft 2 tot 3x sneller de volledige dosis nicotine af dan andere nicotine zuigtabletten.

De voordelen van NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg:
• 2 x meer kans om te stoppen met roken versus wilskracht alleen
• Geeft 2 - 3 keer sneller de volledige dosis nicotine af dan andere nicotine zuigtabletten
• Vermindert snel de onverwachte trek in een sigaret
• Verlicht ontwenningsverschijnselen
• Makkelijk om mee te nemen

Word je weleens overvallen door een intens verlangen naar een sigaret? Vervang dan je sigaret door NiQuitin Minizuigtablet en verdubbel je kans om te stoppen versus wilskracht allen. NiQuitin Minizuigtablet geeft 3x sneller de volledige dosis nicotine af dan nicotine kauwgom om snel je trek in een sigaret te verminderen en ontwenningsverschijnselen te verlichten. Elke sigaret die je niet rookt is een onverwinning voor jezelf. De handig mee te nemen minizuigtabletten zijn suikervrij en hebben een frisse mint smaak.

Welke dosering heb je nodig?
Rook je meer dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 4mg.
Rook je minder dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg.

NiQuitin bevat nicotine.

RVG-AV 35060

Toepassingsvorm
zuigtablet

EAN code: 5701007026660

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Dosering
1 tablet per keer

Maximale dosering
15 tabletten

Leeftijd
vanaf 18 jaar

Gebruiksadvies
zuigtablet door mond verplaatsen tot volledig opgelost (10 minuten) niet op kauwen of in geheel doorslikken

Contra-indicatie
Niet roker of jonger dan 12 jaar.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Hartklachten , hoge bloeddruk, allergische reacties, suikerziekte. Niet langer dan 9 maanden gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar of zonder overleg met arts bij ontstekingen in mond, keel of slokdarm. Maximaal 6 tot 9 maanden gebruiken zonder overleg met arts. Geen koffie, vruchtensap of frisdrank drinken gedurende 15 minuten voor gebruik. Niet tegelijk drinken of eten. Niet kauwen of doorslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Actief bestanddeel

1,5 mg nicotine (als nicotineresinaat)

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Bij gebruik van medicijnen als theofylline, antidepressiva, antipsychotica, bètablokkers, medicijnen tegen hartritmestoornissen of tegen kanker. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Bij (ernstig) astma of COPD, hartaandoeningen en/of diabetes. Bij eerdere stoppogingen zonder resultaat.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Wordt gebruikt om mensen te helpen bij het stoppen met roken Geschikt voor rokers die 20 sigaretten of minder per dag roken

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: mannitol (E421), natriumalginaat, xanthaan gum, kaliumbicarbonaat, calcium polycarbophil, natriumcarbonaat anhydraat, kalium acesulfaam, magnesiumstearaat en smaakstoffen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren: niet boven 30°C. In de originele verpakking bewaren ter bescherming tegen vocht.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor volledige instructies zorgvuldig de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Gebruiksaanwijzing: Voor oraal gebruik. Eén NiQuitin Minizuigtablet in de mond nemen en volledig laten oplossen. Niet meer dan 15 zuigtabletten per dag gebruiken. Jongeren (12 t/m 17 jaar) dienen NiQuitin Minizuigtablet alleen op advies van een arts of apotheker te gebruiken.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken: - als u allergische bent voor één van de vermelde bestanddelen. - als u jonger dan 12 jaar of een niet-roker bent. Raadpleeg een arts of apotheker: - als u hartklachten heeft of onlangs heeft gehad. - als u lijdt aan een ernstige lever- of nieraandoening, ongecontroleerde verhoogde werking van de schildklier of feochromocytoom, een maagzweer of andere aandoening van maag of keel. - voordat u dit geneesmiddel gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Samenstelling

Samenstelling: bevat per zuigtablet 1,5 mg nicotine (als nicotineresinaat).

Toedieningsvorm

Zuigtablet

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland BV

Communicatieadres

Postbus 6612, 3002 AP Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Stoppen met roken
  4. NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg
Trekpleister logo
back to top