false
Niquitin Clear 14 mg/24 uur Transparante Pleisters
14 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Niquitin Clear 14 mg/24 uur Transparante Pleisters

Niquitin Clear 14 mg/24 uur Transparante Pleisters

14 stuks

Productinformatie

Versla je verlangen naar een sigaret met Niquitin Clear 14 mg/24 uur Transparante Pleisters met Smart Control Technology.

Ooit afgevraagd waarom het zo moeilijk is om te stoppen met roken? Zonder nicotine wekken de hersenen van een roker een intens verlangen naar een sigaret op. Met deze pleisters hou je dag én nacht controle over je stoppoging. De transparante nicotinepleisters geven snel en langdurig therapeutische nicotine af en bedwingen 24 uur je behoefte aan een sigaret.

NiQuitin Transparante Pleisters helpen in drie stappen om te stoppen met roken. De pleisters zijn ontworpen om je lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheid nicotine, die stap voor stap wordt afgebouwd.

Kagnummer: 24-0917-1328

EAN code: 8710537041705

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Bij het stoppen met roken. Het fungeert als tijdelijk hulpmiddel zodat u kunt stoppen met roken.

Niet te gebruiken bij

Wanneer u allergisch bent, niet rookt, in de laatste een hartinfarct of een herseninfarct heeft gehad

Actief bestanddeel

Nicotine

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Hulpmiddel voor mensen die willen stoppen met roken
door de onthoudingsverschijnselen van nicotine te verlichten.
Rokers die meer dan 10 sigaretten per dag roken, start met stap 1.

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: ethyleen vinyl acetaat co-polymeer, polyethyleen terephthalaat, ethyleen vinyl acetaat, polyethyleen film, polyisobutyleen en witte inkt (titaniumdioxide E 171).

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 30°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Dosering: breng elke dag 1 pleister aan, bij voorkeur direct na het ontwaken. Voor volledige instructies zie de bijsluiter. Rokers die meer dan 10 sigaretten per dag roken worden geadviseerd met stap 1 te beginnen en zich aan de volgende doseringsschema te houden: - Stap 1: 6 weken initiële periode 21 mg/24 uur. - Stap 2: 2 weken afbouw periode 14 mg/24 uur. - Stap 3: 2 weken afbouw periode 7 mg/24 uur.
Lichte rokers (minder dan 10 sigaretten per dag) worden geadviseerd met stap 2 gedurende 6 weken te beginnen.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken bij: - wanneer u recent een hartaanval of een herseninfarct heeft gehad. - als u lijdt aan instabiele hartkramp (angina pectoris), prinzmetal-angina of ernstige hartritmestoornissen. - wanneer u allergisch (overgevoelig) bent voor het werkzame bestanddeel of voor één van de andere hulpstoffen van NiQuitin Clear. - wanneer u niet rookt, zo nu en dan rookt of een kind bent.

Samenstelling

Samenstelling: elke pleister bevat 78 mg nicotine en hulpstoffen. De pleister geeft 14 mg nicotine af per 24 uur.

Toedieningsvorm

Pleister voor transdermaal gebruik

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland BV

Communicatieadres

Postbus 6612, 3002 AP Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Niquitin Clear 14 mg/24 uur Transparante Pleisters
Trekpleister logo

back to top