false

Nieuwe make-up

Ontdek nieuwe make-up als eerste bij Trekpleister! De nieuwste trends en producten op make-upgebied vind je hier. Niet alleen de nieuwste producten, maar ook voor de beste make-upaanbiedingen moet je bij Trekpleister zijn. Bekijk hier het volledige assortiment make-up.


Rimmel biedt een brede collectie aan make-upproducten, van mascara tot lipsticks! De laatste trends vind je hieronder of kijk voor het hele assortiment hier.


Alle nieuwe make-up van Sally Hansen is nu verkrijgbaar bij Kruidvat! Kijk hieronder naar de nieuwe trendy producten of bekijk het volledige make-up assortiment.


Ga voor de beste versie van jezelf met de make-upproducten van Max Factor. Bekijk hieronder de nieuwste producten of bekijk hier het gehele assortiment.L'Oréal Paris biedt een volledig assortiment van make-upproducten. Alle nieuwste producten vind je hieronder, of kijk voor het volledige L'Oréal Paris assortiment hier.

Alle nieuwe make-up van Maybelline New York is nu verkrijgbaar bij Trekpleister! Kijk hieronder naar de nieuwe trendy producten of kijk hier voor het volledige assortiment.

Nieuwe en trendy make-upproducten

Bij Trekpleister vind je altijd de nieuwste en trendy make-upproducten. Naast het grootste make-upassortiment, heb je bij Trekpleister ook de scherpste prijzen en aanbiedingen. Foundation, nagellak, mascara, oogschaduw, blush, lipstick... Met ruim 2500 artikelen is er altijd wel een product te vinden dat bij jou past. Het make-upassortiment wordt 4 keer per jaar uitgebreid met nieuwe artikelen. Op deze manier kan je voor elk seizoen de perfecte kleuren en producten vinden!
Trekpleister logo

back to top