false
Nicotinell Mint Zuigtablet
96st
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Stoppen met roken
  4. Nicotinell Mint Zuigtablet

Nicotinell Mint Zuigtablet

96st

Productinformatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

De zuigtablet onderdrukt de behoefte aan een sigaret en vermindert de kans op ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid of slapeloosheid.

Wanneer je wilt stoppen of minderen met roken, biedt de suikervrije zuigtablet van Nicotinell een juiste ondersteuning voor ieder moment. De zuigtablet is discreet en geeft snel een hoeveelheid nicotine af, waardoor je op elk moment snel kunt ingrijpen.

De slagingskans van het stoppen met roken is groter wanneer je het gebruik van een zuigtablet combineert met een pleister. De pleister onderdrukt 24 uur lang de lichamelijke behoefte aan nicotine, de zuigtablet helpt op de moeilijkste momenten.

RVG-AV 28114

Toepassingsvorm
zuigtablet

EAN code: 8713177006332

Medische informatie

Te gebruiken bij

Hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Dosering
1 kauwgom, naar behoefte

Maximale dosering
15 kauwgums per dag

Leeftijd
vanaf 18 jaar

Gebruiksadvies
zuigtablet door mond verplaatsen tot volledig opgelost (10 minuten). Niet op kauwen of in geheel doorslikken

Contra-indicatie
Niet roker.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Hart of vaatziekte, suikerziekte, overactieve schildklier of bijnieren, nier- of leverziekte

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken: Als u zwanger bent. Als u last heeft van pijn op de borst door zuurstoftekort van de hartspier (angina pectoris). Als u hartaandoeningen heeft. Bij ernstige hartritmestoornissen. Bij ernstige maagklachten, mond- of keelontsteking, slokdarmklachten. Bij jongeren onder de 18 jaar. Als u astma of COPD heeft. Als u diabetes heeft. Als u een van de volgende geneesmiddelen gebruikt: theofylline, antipsychotica, bètablokkers of flecainide. Bij borstvoeding of zwangerschap. Binnen 3 maanden na een hartinfact of beroerte. Bij andere hartvaatziekten. Onder de 18 jaar.

Actief bestanddeel

Het werkzame bestanddeel is nicotine.

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als u zwanger bent. Als u last heeft van pijn op de borst door zuurstoftekort van de hartspier (angina pectoris). Als u hartaandoeningen heeft. Bij ernstige hartritmestoornissen. Bij ernstige maagklachten, mond- of keelonststeking, slokdarmklachten. Bij jongeren onder de 18 jaar. Als u astma of COPD heeft. Als u diabetes heeft. Als u een van de volgende geneesmiddelen gebruikt: theofylline, antipsychotica, bètablokkers of flecainide.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 20:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 20:00 uur Woensdag
Woensdag voor 20:00 uur Donderdag
Donderdag voor 20:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 20:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Stoppen met roken
  4. Nicotinell Mint Zuigtablet
Trekpleister logo
back to top