false
Nicorette Menthol Mint 4mg Kauwgom
105 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Nicorette Menthol Mint 4mg Kauwgom

Nicorette Menthol Mint 4mg Kauwgom

105 stuks

Productinformatie

Rook je meer dan 20 sigaretten per dag? Gebruik dan de Nicorette Menthol Mint 4mg Kauwgom om te stoppen met roken.

Kauw langzaam en volgens de instructies op deze nicotinekauwgom.

EAN code: 3574661243832

Functionele Naam
Gum

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
NICO GUM ICY WHT EM 4MG 105 NL

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
105 stuks

Registratie Nummer
104194

Afleverstatus
Product is beschikbaar in elke willekeurige winkel met of zonder gekwalificeerd personeel

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Niet te gebruiken bij

Allergie voor een van de stoffen of hartaandoening, hersenbloeding of ontsteking mond/keel/slokdarm

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

    

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij stoppen met roken.#Nicorette wordt gebruikt om de sterke behoefte aan nicotine die mensen kunnen krijgen bij het stoppen met roken, te bestrijden.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruik
Eerst minderen: Vervang zoveel mogelijk uw sigaret door een kauwgom.
Dan stoppen: Als u er klaar voor bent, kunt u volledig stoppen met roken.
BELANGRIJK: De kauwgom moet gekauwd worden op een bijzondere manier om effect te hebben. Volg daarom de gebruiksinstructies hieronder vermeld (± 30 minuten per kauwgom): Langzaam en met tussenpozen kauwen. De specifieke smaak treedt op. "Parkeer" de kauwgom achter de kies. Begin opnieuw te kauwen als de smaak afneemt. Eerst minderen: Vervang zoveel mogelijk uw sigaret door een kauwgom. Dan stoppen: Als u er klaar voor bent, kunt u volledig stoppen met roken. Oromucosaal gebruik.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar de blister in de buitenverpakking ter bescherming tegen licht.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het zicht en het bereik van kinderen houden. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Direct stoppen U neemt één kauwgom wanneer u de behoefte voelt om te roken. U mag maximaal 14 kauwgommen per dag gebruiken. Het risico om weer te gaan roken, is de eerste 3 tot 4 maanden het hoogst. Stop het gebruik van Nicorette Menthol Mint dus niet te vlug tijdens deze kritische periode. Eerst minderen, dan stoppen Eerst minderen: Vervang zoveel mogelijk uw sigaret door een kauwgom. Dan stoppen: Als u er klaar voor bent, kunt u volledig stoppen met roken.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken na: zie verpakking. Nicorette Menthol Mint 4 mg mag niet worden gebruikt wanneer u: - overgevoelig bent voor nicotine of voor één van de hulpstoffen; - een ernstige hartaandoening heeft (een recent hartinfarct; hartritmestoornissen; beklemmend, pijnlijk gevoel op de borst (angina pectoris); of een zogenaamde Prinzmetal angina); - recent een hersenbloeding (beroerte) heeft gehad; - een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft.

Samenstelling

Samenstelling:Elke kauwgom bevat nicotineresinaat, overeenkomend met 4 mg nicotine.,Bevat o.a. xylitol (E967) en kleurstof (E104).

Toedieningsvorm

kauwgommen

Contactinformatie

Contactnaam

Johnson & Johnson Consumer B.V.

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Nicorette Menthol Mint 4mg Kauwgom
Trekpleister logo

back to top